May 30

De Logitech MK250 is een draadloos toetsenbord dat u kunt uitvoeren op uw computer. U hoeft niet een driver nodig voor het apparaat is meestal, tenzij u werkt met een zeer oude besturingssysteem.


Logitech MK250 Driver - Installatie-instructies


Het toetsenbord heeft een goede ondersteuning van de fabrikant.Met de MK250 Logitech verkoopt een draadloos toetsenbord, kunt u op uw computer aansluit. Het wordt aangedreven door een batterij. Geleverd in de aanbieding hier onder meer een muis en een USB-pen. Deze wordt aangesloten op een vrije USB-poort. Muis en toetsenbord automatisch verbinding met de stok. Een bestuurder is meestal niet nodig.

Logitech levert de set MK250 muis en toetsenbord

  • Zoek uw computer muis en een toetsenbord dat kan worden bediend zonder kabel, de Logitech MK250 kit biedt. Het bestaat uit een zwarte muis en een toetsenbord in een gestroomlijnd ontwerp dat is geoptimaliseerd voor het Windows-besturingssysteem
  • De installatie is zeer eenvoudig en vereist geen driver. Je zet in de muis en het toetsenbord van de batterijen en sluit de meegeleverde USB-stick in een vrije slot. Dit moet permanent daarin blijven, anders wordt de muis en het toetsenbord kan geen verbinding maken.
  • De verbinding werkt niet, dan kan dit te wijten zijn aan lege batterijen. Omdat het bereik is 10 meter, dit is de werking van het apparaat op een bureau geen probleem.

Een bestuurder die u nodig hebt met een ouder besturingssysteem

  • De Logitech MK250 heeft geen driver nodig, want in de moderne Windows-besturingssystemen is dit al opgenomen. Neem een ​​oudere Windows, ongeveer 95, kunt u handmatig installatie-
  • Selecteer de muis / toetsenbord in de device manager en klik op "driver". Kijk voor de meest recente drivers op het internet.
  • Mocht dit niet succesvol, kunt u terecht op de Logitech support pagina . Daar kunt u toegang tot actuele informatie over problemen met de installatie en download driver configuraties voor oudere besturingssystemen.

Je moet niet naar externe sites. Er, de drivers zijn vaak verouderd. Profiteer van het verkrijgen van de steun van Logitech.

Tags: installatie, Computer, Driver, Logitech

Gerelateerde Artikelen aan Logitech MK250 Driver - Installatie-instructies

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden