June 1

Vooral als u uw eigen braam in de tuin, weet je niet vaak, wat te doen met de hele vrucht. Waarom niet proberen een van blackberry. Rode wijn, vanille en kaneel geven het geheel een bijzonder fijne touch.


Likeuren met rode wijn - recept voor blackberry


Van aromatische blackberry is een heerlijke likeur kan worden geproduceerd.Ingrediënten:

 • 750 gram bramen
 • 1 fles rode wijn (droog)
 • 400 gram van de rock suiker, witte
 • 1/2 vanillestokje
 • 1/2 kaneelstokje
 • 600 milliliter Rum, wit

Deze blackberry lukt natuurlijk niet alleen met vers fruit. Zelfs TK bramen zijn bij uitstek geschikt. Probeer dit recept rustige eens met frambozen of wilde bessen uit. De fantasie kent geen grenzen in dit recept bijna alles is toegestaan, omdat het ongelooflijk veranderlijk.

Op het eerste het fruit wordt gekookt met rode wijn

Door koken produceert een fruitige stroop als basis voor likeur.

 1. Vul de bramen met de rode wijn en suiker snoep in een grote pot.
 2. Halveer het vanillestokje en voer een half in de vloeistof. Als je niet weet wat te doen met de andere helft, vul het met suiker in een luchtdichte pot en zorgen voor een paar weken te gaan staan. Het resultaat is een vanillesuiker, des te beter is de geur en smaak door een mijl dan degene die je kunt kopen. Hetzelfde geldt voor de cinnamon stick. Zelfs dit zal alleen maar vereist een half. Voor de rest van jullie kan een heerlijke kaneelsuiker maken.
 3. Breng de inhoud van de pot aan de kook. Op laag vuur nu alles heeft te sudderen ongeveer 20 tot 30 minuten, tot een soort siroop heeft gevormd. Vervolgens wordt de massa afkoelen.

Door toevoeging van rum geproduceerd een heerlijke blackberry

Bij een andere bereidingswerkwijze, wordt het fruit verwijderd en niet meer nodig. Maar je hoeft niet weg te gooien. Net Kook jam van te maken of het eten op vanille-ijs of als topping voor pudding.

 1. Als de BlackBerry stroop afgekoeld, het vanillestokje en kaneelstokje eerst worden verwijderd.
 2. Nu roer de rum onder zeer grondig.
 3. In een voldoende grote trechter een koffiefilter en vul de drank door de trechter in een hete gespoeld, afsluitbare fles.
 4. De vruchten zijn niet meer nodig en kan zoals hierboven worden voorgesteld, verwerkt.
 5. De afgewerkte drank moet nu trekken twee weken op een koele, maar niet koud plaats. Hij smaakt het best.

Tip: Als de plaats die u kiest voor het kantoor, te koelen, kan het zijn dat een soort gelei vormt. Dat is niet zo slecht en het resultaat niet afnemen. Na de twee weken je warmen de drank slechts kortstondig (niet koken) en vervolgens filteren door middel weer. Serveer de blackberry likeur netjes, op ijs of als aperitief met Prosecco. Voor The Benefit!

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Likeuren met rode wijn - recept voor blackberry

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden