May 30

Wie kijkt in zijn Facebook-tijdlijn, kan overal in de verre toekomst, selecteer "geworden Facebook" look met de bijbehorende datum van binnenkomst. Wie wil deze informatie te verbergen, kan dit doen in een paar stappen.


"Lid geworden van Facebook" verbergen - Instructies


Selecteer gerichte inhoud - en zorgen voor Facebook netjes"Lid van Facebook" zich te ontdoen van

  1. Log in met Facebook en klik op de linker bovenhoek van uw gebruikersnaam. Dit moet zichtbaar naast je avatar zijn.
  2. Scroll op de zijkant helemaal naar beneden. Wonder niet, dat als je de tijden zijn aangekomen naar nieuwe elementen worden geladen. Je doel is te komen tot precies de datum waarop de vermelding "Geregistreerd op Facebook" kan worden gezien. Mocht u actief voor meerdere jaren op het platform is waarschijnlijk opgebouwd volgens sommigen.
  3. Ga met de muis op het item en klik vervolgens op de rechterbovenhoek van de naar beneden wijzende pijl. In het menu dat verschijnt, kunt u kiezen voor "Verwijderen uit de Chronicle."

Het is belangrijk te begrijpen dat Facebook de informatie niet te verwijderen, maar, zoals gewenst, tot "verbergen" is. Op andere plaatsen, zou de toegang tot nog zien.

Verbergen vervelende berichten de Chronicle

  • Er zijn een aantal items die je waarschijnlijk interfereren met uw Chronicle. Neem de tijd uit en ga door alle inzendingen. U verwijdert die u wilt terughoudend om je vrienden en kennissen te laten zien.
  • Om dit te verbergen, gaat met dezelfde stappen als reeds in de "Geregistreerd Facebook" boodschap: de muis op de binnenkomst, klik op de pijl in de rechterbovenhoek en vervolgens "Verwijderen uit de kroniek" Select.
  • Als u een element keer onbedoeld hebt verborgen, kunt u nog steeds op de weergegeven knop "Ongedaan maken".

Merk op dat er een verschil is tussen de vermeldingen in de Chronicle en nieuws. Niet elk item dat u ziet in het nieuws, zal ook verschijnen op uw kroniek. Alleen u hebt gekozen of bewust geregisseerd door de auteurs om kroniek je woorden zijn hier te zien.

Tags: Internet, Facebook, geschiedenis, Social, verbergen, Social Media

Gerelateerde Artikelen aan "Lid geworden van Facebook" verbergen - Instructies

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden