May 31

Uw kind wil naar school te gaan om persoonlijke redenen? In veel gevallen is een verandering school de leraar niet gemakkelijk geaccepteerd. Om de verschillende redenen voor dit uit te leggen, moet u vakkundig te werk gaan.


Leg redenen voor een verandering van school


Nieuwe school, krijgen betere cijfers? © Rolf_Handke / PixelioWat je nodig hebt:

 • een persoonlijk gesprek met de rector
 • een schriftelijke verklaring van de redenen voor de verandering van school
 • Redegewandtheit

Redenen voor een verandering van school

De overgang naar een nieuwe school niet alleen voor de ouders een lange taak. Het kind zal moeten de feiten onder ogen onvoltooide. Nieuwe contacten, een vreemde omgeving en docenten onbekend voor nieuwe studenten aan het begin van de dag. Maar soms is een verandering van school is helaas onvermijdelijk.

 • De meest voorkomende reden voor een verandering van school pesten. Zodra een kind wordt gepest en geplaagd op school, waarvan de prestaties en de concentratie afneemt. Daarnaast is de angst van de mogelijkheid om ver in de toekomst geen vrede stijgt. Om deze reden, zijn ouders gedwongen om hun kind te zetten naar een andere school.
 • Zelden een kind komt niet duidelijk met de leerkrachten en met dit apparaat of dit altijd samen. Nogmaals, psychische problemen, die terug kan worden gebracht met een transfer naar een andere school.
 • Een andere reden voor een verandering van school is de verhuizing naar een andere stad. Hoewel de kinderen graag een regelmatige routine te hebben en de voorkeur aan een vertrouwde omgeving, trekken sommige ouders z. B. als gevolg van het werk of hou meerdere malen in een korte tijd.
 • Als kinderen trekken op onverklaarbare wijze en in toenemende mate praten met de ouders, kan dit het eerste teken om bepaalde problemen op school. In dit geval is het noodzakelijk om de problemen te verduidelijken en eventueel niet- verbetering andere school.

De redenen voor een verandering van de school uit te leggen

Voordat u een aanvraag voor een schriftelijke overdracht, moet je altijd praten met de bevoegde leraren of de directeur van de school. Als dit begrip is voor u en uw kind, dus een verandering van school is in principe geen obstakels meer.

 1. De verandering naar een andere school kan alleen schriftelijk worden gedaan en vereist vaak veel tijd. Om het te versnellen, moet je bij het aan te houden en indien nodig periodiek of na een oproep te vragen.
 2. Leg de problemen van uw kind feitelijk en informatief. Beschrijf ook mogelijk of bestaande bijwerkingen. Om de redenen voor een verandering van de school uit te leggen, is het zinvol om uit te maken van tevoren over de stappen die gedachten. Vaak redeneert zoals pesten, fysiek geweld, of je niet bevalt niet voldoende zijn om de school te veranderen zonder complicaties.
 3. Welzijn van het kind is natuurlijk in de eerste plaats en zal zorgvuldig worden onderzocht om te veranderen naar een nieuwe school, zelfs voordat goedkeuring. Zorg ervoor dat uw kind voor te bereiden op mogelijke antwoorden games op het deel van de leerkrachten.
 4. Als u hebt gekozen voor een verandering, zie de directie van de school een formulier dat u moet invullen.
 5. Een van de vele mogelijke redenen voor een verandering van school is de psychische of lichamelijke ziekte van het kind. Elke kinderarts zal een certificaat voor dit doel te geven. Een andere reden zou het gebrek aan concentratie van geweld op school.
 6. Natuurlijk, zou u laat uw kind gaan zonder schriftelijke toestemming naar een andere school. Zodra dit is echter niet in de directe omgeving (de buurt van de woning), zal de reiskosten niet meer worden gedragen door de gemeenten. Rechtsgevolgen moeten worden onderzocht door deze op voorhand.

Zelfs bij de nieuwe school, die is om je kind te bezoeken in de toekomst, een verklaring voor de verandering nodig is. Blijf hier en eerlijk, open en objectief. Mogelijk beide scholen nemen van achter elkaar in contact om informatie uit te wisselen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Leg redenen voor een verandering van school

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden