May 30

Wilt u de vloer te hervormen in uw huis, u geconfronteerd met de grote vraag, welk materiaal moet worden gebruikt voor dit doel. Tussen laminaat en parket veel kennis met de praktische PVC. Wat te doen, echter, wanneer een tapijt al te vinden op de grond? Tips voor het leggen kan hier gevonden worden.


Leg PVC tapijt - dat moeten er rekening mee de


Kies de juiste substratenLay PVC correct

  • Als u wilt tapijt op PVC te leggen, moet je een aantal zaken te verduidelijken. Deze omvatten onder andere, de zachte structuur van het materiaal al liggen. Met de resulterende elasticiteit van de nieuwe grond is niet in staat om slecht presteren en kon snel onder hoge belastingen scheuren. Omzeilen U kunt dit doen door het invoegen van een tussenlaag, en alleen zet op het nieuwe materiaal. Ook blijven als de vloer als je een vrij taai tapijt.
  • Een ander probleem lijkt de toenemende hoogte zijn. Omdat je nu nog een laag op de grond, maar niet verwijderen van de onderliggende. Nadruk zou liggen op deuren die niet meer probleemloos kan worden geopend. Of dit zo zou zijn van u, afhankelijk van de dikte van de PVC en tapijt.
  • Om het nieuwe materiaal te verplaatsen, u deze alleen trim en zet dan op de grond nodig. Snijd deze zorgvuldig door, want onjuiste uitgevoerd sectie kan worden gezien achteraf.

Verwijder het tapijt

  • Als u wilt verplaatsen naar een PVC tapijt, dus moeten de bijbehorende meestal met het feit dat je verblijft in een gehuurd appartement, waar ze worden beperkt door de eigenaren met betrekking tot de aanpassingen. Maar je zult merken dat de meeste eigenaren van de gronden gebruikt, zijn niet per se van belang, maar het punt is dat het appartement ziet er visueel aantrekkelijk en goed onderhouden.
  • Neem derhalve contact met huurders en vraag of er een zorgvuldige verwijdering van het tapijt en plaats het leggen van PVC mogelijk is. U kunt dan uitleggen dat u laat het geladen materiaal willen om daar te halen. Bridging kan dus ook paragraaf in de lease.

Tags: Appartement, DIY in verlegenheid gebracht, Vloeren, pvc, tapijt

Gerelateerde Artikelen aan Leg PVC tapijt - dat moeten er rekening mee de

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden