June 1

Als u wilt-lederen gestoffeerde meubels te kopen, moet je jezelf vertrouwd te maken met de verschillende kwaliteiten van leer voor u om de juiste keuze voor u Leer te kiezen.


Leerkwaliteiten op meubels - zodat u de juiste beslissing te nemen


Kies leer verstandig. © Changeling / PixelioAanwijzing voor Leathers

Alleen als u de naam van leder kwaliteiten kennen, weet je precies wat je eigenlijk kopen en wat te verwachten. Bestudeer het etiket en beschrijving, u niet de leer zeker te zien:

  • Als u wilt stevig leer dat is niet zo gemakkelijk anschmutzt waarin een gemorste koffie geen probleem hebt, dan moet u kiezen voor leer, dat een kleurlaag heeft. Dit wordt ook wel "Long Life leder", semi-aniline of nappaleder. Besteed aandacht aan de naam gepigmenteerd glad leer of glad leer uitgedost, dan heb je de kwaliteiten van leer wat opgevangen.
  • Aniline leder is poreus. Gemorste vloeistoffen dringen de leer heeft een sterke neiging om vuil diepe put en lelijk. Dit leer kwaliteit is dan ook van beperkte geschiktheid voor gestoffeerde meubels. Als je kinderen hebt die draaien rond de woonkamer, moet je niet kopen deze leder.
  • Bijzonder gevoelige, maar ook comfortabeler wanneer je er op zitten, is het suède kwaliteiten. Nubuck, buffels of suède zijn niet alleen poreus, maar het oppervlak wordt geschuurd. Deze leer zal snel vettig en kan lelijk zijn, zelfs als er geen vlekken komen gemakkelijk door dagelijks gebruik. Hier kunt u verwachten in ieder geval met een groter onderhoud kosten, zelfs als je voorzichtig met het materiaal zijn.
  • Aanwijzing als zadelleer. Pull-up leder, PU leer of Bycast leer staan ​​voor leer die is bekleed met kunststof of voor geolied leer. Hier moet je snel anticiperen op een patina formatie, met name in het zadel leer of wanneer u iets als geolied leer in de naam te lezen. De coating ook gevoelig voor scheuren, chippen en soortgelijke sporen. Je mag verwachten dat een dergelijk lederlook oude na een paar maanden.
  • Namen zoals textiel leer, kunstleer, vinyl zijn kunstleer, die leer op dezelfde gelijmd echt leer vezels mede kijken op de rug. Deze producten zijn niet leer, kan worden opgelost in oplosmiddelen zoals nagellak of nagellak remover. Maar normaal vuil, kunt u gemakkelijk afwassen. Dit is geen echt leer, maar u kunt meubilair vreugde te maken. Hier kunt u verwachten in ieder geval met een laag onderhoud.

Plaats een druppel water op een exemplaar. Dit trekt snel, dan heb je een open-poriën leer met de voor hem genoemde nadelen.

Ervaring met lederen meubels

Profiteren van de ervaring van anderen, als het gaat om leer kwaliteiten selecteren. Na de ervaring van de leer center GmbH , een bedrijf dat is gespecialiseerd in de restauratie van leer, zijn er grote verschillen in de tevredenheid van de klanten van lederen meubels:

  • Klanten die lederen meubels gekocht, zijn meestal tevreden, de eerste problemen lijken meestal op na 5 tot 10 jaar en kan meestal gemakkelijk worden verwijderd. Wanneer u kopen lederen meubels, die robuust zou moeten zijn, glad leer is zijn zeker goede eigenschappen van leer.
  • Klanten die aniline leder gekocht worden vaak geconfronteerd met problemen veel eerder en vaak zijn deze moeilijk te repareren. Wanneer u deze leer kopen, moet je liever kiezen voor donkere kleuren, want duiken minder problemen. Je moet de eerste problemen al verwacht na 3 jaar.
  • Onder Rauleder klanten lijkt zo te zijn dat buff maakt minder problemen, maar dit is meestal in donkere kleuren. Zelfs met deze kwaliteiten van leer, dus je moet kiezen in plaats van donkere kleuren. Je moet altijd rekening houden met Verspecken.
  • Tenminste tevreden zijn dienovereenkomstig kocht het vet leer of PU leer aan klanten. Soms is er na 2 jaar onoplosbare problemen. Deze leer je moet voorzichtig zijn.
  • Ook in gedachten houden dat de leer altijd moet worden afgeleid van elk dier. Probeer uit te vinden welk dier zijn huid gaven. De meeste lederen meubels zijn bedekt met koeienhuid, dat is een van de goede eigenschappen van leer, want het is duurzaam en scheurbestendig. De dikte van het leer is niet zo belangrijk, omdat leermeubilair lijden meer van de beschreven slijtage, als de duurzaamheid. U hoeft dus niet verwachten dat deze scheuren helemaal leder. Alleen in split leder, kunnen er problemen zijn in dat opzicht.

Geloof niet als de verkoper u vertelt dat je niet bepaalde kwaliteiten van leer zorg nodig hebben. Leer heeft altijd zorg.

Tags: thuis, meubels, leder, lederen sofa

Gerelateerde Artikelen aan Leerkwaliteiten op meubels - zodat u de juiste beslissing te nemen

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden