May 30

De technologie "Ajax" wordt tegenwoordig vaak gebruikt voor het ontwerp van moderne webpagina's om deze dynamische kunt bouwen. Als je wilt Ajax te leren, moet je wat voorkennis van website design en ook worden uitgerust met de benodigde software. Leer hier hoe je Ajax succes te leren.


Leer AJAX - dus het zal werken met de programmering


Ajax-stress leren © Gerd_Altmann / PixelioWat is Ajax?

De Internet Technolgy "Ajax" staat voor "Asynchronous JavaScript and XML" en dus beschrijft een concept van asynchrone overdracht van gegevens tussen de webbrowser en een server aangepakt.

 • Ajax vormt derhalve een mengsel van meer gevestigde technieken. Deze JavaScript wordt in de browser een verzoek naar de server, die ze verwerkt zenden en vervolgens een functie in de browser.
 • De verzonden berichten tijdens deze uitwisselingen zijn vaak gecodeerd in XML, maar dit is niet absoluut noodzakelijk.
 • Het bijzondere van Ajax is dat door dit proces, bepaalde elementen van een webpagina of alleen specifieke gegevens kunnen worden op verzoek geladen, zonder dat de volledige pagina moet worden geladen.
 • Daarom, Ajax is nu een centraal onderdeel van de moderne websites. Een van de meest praktische voorbeelden van Ajax, kunt u kijken op de zoekmachine van Google: Zodra je een aantal personages als zoekterm hebt getypt, verschijnt naast de optie, de getypte zoekterm in te vullen met de voorgestelde zoektermen, zelfs de eerste zoekopdrachten.
 • Veel web formulieren gebruik maken van de Ajax methode om de voor de eigenlijke verzenden ingevoerde gegevens valideren. Deze spam-berichten worden mogelijk vermeden of wees gebruikers om onjuiste vermeldingen.

Leer Ajax succes

Als u wilt Ajax leren verbeteren bijvoorbeeld sites om bepaalde functies, is het het beste om enige kennis te brengen.

 • Omdat de Ajax-technologie wordt gebruikt voor de moderne websites, moet je een goede of zeer goede kennis van de structuur en het ontwerp van websites, namelijk beschikken over een praktische kennis van HTML, XHTML en CSS hebben.
 • Basiskennis PHP en SQL zou ook nuttig zijn, omdat vaak bepaalde gegevens uit een database met behulp Ajax te laden.
 • Nuttig het zou zijn als je al zou een basiskennis van objectgeoriënteerd programmeren, hebben dan ook gewerkt als Java, JavaScript, C # of C ++.
 • Zoals bij elke programmeertaal moet u een geschikte uitgever te hebben. Hoewel je in theorie zou kunnen werken met de standaard Windows editor, maar hebben een moderne redactie niet alleen syntax highlighting, maar ook autocomplete en een debugger. Goede redacteuren waren als HTML5, UltraEdit of phpDesigner.
 • Voor de daadwerkelijke leren van Ajax, moet u overwegen uw eigen behoeften en technieken. Aan de ene kant zijn er vele zeer goede gratis tutorials op het internet zoals door Galileo Computing , aan de andere kant begrijpelijk boeken waarmee je krijgt leerde de theoretische fundamenten van Ajax en schrijf uw eigen kleine scripts voor de praktijk must.
 • Probeer gaan werken gaat niet rechtstreeks naar het doel, maar ook om hun eigen ideeën of oplossingen te ontwikkelen of uit te breiden van de taken. Je zou kunnen gebruiken, bijvoorbeeld om scripts en de broncode gedemonteerd stuk voor stuk vrij om complexe scripts of projecten uit te voeren. Een goed voorbeeld zou zijn Pagina w3schools.com .
 • Zo kunt u snel proberen je monster scripts en gemakkelijk, moet je nadenken over je eigen web-server. Hiervoor zou je niet moeten een extra webruimte kopen, maar kan in plaats daarvan installeren van een gratis web-server op uw computer. Met de software "XAMPP" Ze zullen in staat zijn om het lokaal te installeren in aanvulling op een Apache-server ook, onder andere MySQL, PHP en Perl.

Tags: Internet, Computer, website, Onderwijs, het leren

Gerelateerde Artikelen aan Leer AJAX - dus het zal werken met de programmering

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden