June 1

Als het moet gaan in het dagelijks leven snel, maar de toppen kijken droog, een leave-in conditioner te verhelpen. Het verschil tussen haar spoelt en behandelingen moeten gewoon hier worden toegelicht.


Leave-in conditioner - in vergelijking met haar spoelt en behandelingen


Een vrouw met blond haar en glanzend.Wat kan een leave-in conditioner

  • Conditioner vertaalt blozen. Een leave-in conditioner, een haarverzorging product dat is hoe "leave-in" houdt, blijft in het haar. Draag het op na het wassen van je haar en laat het blijven, zelfs tot de volgende wasbeurt daar.
  • Het omringt het haar en geeft broos haar nieuwe glans. Het uiterlijk van het haar wordt vernieuwd, maar vaak niet de zorg voedingsstoffen daarin, de verzorging van het haar. Meest leave-in producten coat het haar met slechts een film.
  • Je kunt je haar goed te onderhouden met ofwel een flush of met een leave-in product, is er maar één remedie. Een kuur leidt tot het haar vocht en helpt vooral met uitgedroogd haar. Structurele schade te repareren geen genezing in de wereld, aangezien het slechts dood weefsel in haar - ook al houdt vocht en is afhankelijk.
  • Een rijke leave-in product wordt aangekondigd, als je haar een ernstige structurele schade, die niet meer kan worden beschreven door een remedie alleen optisch correct.
  • Een leave-in, dat is niet al te druk haar of slechts spaarzaam gedoseerd shine spray is geschikt voor u als u gezond haar en wil gewoon wat extra glans hebben. Beschermen ook veel zorg sprays tegen UV-stralen, die het haar kan drogen.

Voor vet haar en siliconen opbouw

  • Spuit een leave-in niet op je nek. Hij ziet er anders erg vet. Als u denkt dat de leave-in komt niet overeen met de spray pomp in de lengtes grondig genoeg te verdelen, spuit een kleine hoeveelheid in je handen, wrijf ze op je handen en masseer de vloeistof voorzichtig in de haarlengtes een. Vaak volstaat het kort benadrukken tussen de palmen over het haar. Minder is meer, want vaker ziet er vet.
  • De meeste leave-in producten bevatten veel siliconen. Dit is niet noodzakelijk schadelijk voor haar, daarentegen beschermt het haar z. B. tegen UV-straling en warmte, maar een silicone afzetting op het haar kan een vlakke benadering veroorzaken. Als je merkt dat je haar nauwelijks volume, over te schakelen naar een minder rijke product en was je haar, indien nodig met de toevoeging van een anti-roos shampoo of peeling.
  • Over conventionele cosmetica, heb je tal van manieren om je haar met natuurlijke producten te behouden. Na het wassen, kunt u kneden een paar druppels olie in de tips en lengtes. U kunt kiezen uit onder andere jojoba olie, arganolie en diverse conventionele kindje oliën.

Tags: Schoonheid, haar, haarverzorging, Conditioner, Leave In

Gerelateerde Artikelen aan Leave-in conditioner - in vergelijking met haar spoelt en behandelingen

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden