May 31

Als je voor de eerste keer geconfronteerd met een sprong Bock bij gymnastiek, kan je je afvragen wat je nodig hebt haasje. Atleten trainen simpelweg bounce met deze oefeningen. En je kan ook.


Leapfrog - met deze oefeningen slaagt's


Dus bout perfect voor haasje.De start-up is van cruciaal belang bij Leapfrog

Snelheid is bijna de helft van de strijd in alle oefeningen in het haasje en de beugel-Gymnastiek.

 • De start-up snelheid, je moet altijd werken in combinatie met alle oefeningen. Oefen regelmatig korte sprints, wandelen op de weg naar de bus, evenals tijdens het lopen met de hond en natuurlijk tijdens het joggen. Sprint, wanneer de gelegenheid zich voordoet.
 • Praktijk springen in met beide voeten; eerste van de staat. En je doet je oefeningen op alle beschikbare mogelijkheden om de veiligheid en het lichaam controle te krijgen.
 • Word je bewust van de bewegingen op de hoogte van hoe je eerst naar zijn knieën en duw omhoog. Als je figuurlijk kunt bedenken van deze beweging in het hoofd en op te halen op elk gewenst moment, zul je beginnen met de sprong uit het vat. Voor starters, rijk aan deze oefening een paar stappen: het opstarten en springen met beide voeten tegelijk, zo hoog als je kunt.
 • Denk kruis, omdat een paar basketbal hoepels te gooien, je ook getraind in de barrage. Gewoon het beoefenen van de vrije worpen, ook omdat je springt met beide voeten uit.
 • Neem weg bolders of uw partner om haasje oefenen op hen. De twee items op de foto om het voor te maken.
 • Als je de kans hebt, dan doen oefeningen met de springplank. Alleen van de staat om een ​​gevoel voor te krijgen, en dan beginnen en doen toekomen aan de mat. Met een dikke mat achter je zelfs ergens een salto te maken en hebben toen veel plezier. Elke sprong telt!

Oefeningen om haasje op het apparaat

Als je nog nooit hebt gesprongen, vervolgens een sprong unit op het eerste indruk is vrij hoog. Je gevoel van eigenwaarde is waarschijnlijk in de kelder, en je je afvraagt ​​wat de hele zaak is. Maar met de ingang van de oefeningen die je weet hoe het gaat. Hier eerste paar oefeningen voor beginners die maar kan verhogen.

 1. Je moet hulp, mogelijk zelfs twee mensen die een beetje links en rechts achter het apparaat, op elk gewenst moment toegang tot je bovenarmen.
 2. Begin met de start-up, je springt uit, terwijl het naar voren zoals op de mat. In sprong automatisch strek je armen naar voren. Leg je handen zo ver mogelijk naar het apparaat en trek je knieën. Dus in dit eerste oefening in Leapfrog knielen in eerste instantie op het apparaat. Oefen dit totdat u ervan overtuigd met het voelen.
 3. Ten tweede, trek je in dezelfde oefening één been omhoog, zodat je uiteindelijk met één voet en één knie op het apparaat.
 4. Trek vervolgens beide voeten omhoog en land op zijn voeten.
 5. De volgende stap komt vrijwel automatisch, want met elke sprong oefening kunt u te maken, om het begin en de sprong rechter te leren kennen en eventuele angsten verliezen. Tenslotte zal je de sprong duw je voeten door de armen en belanden in de cabine achter het toestel.
 6. De tweede oefening is dan de Grätschsprung. Schuif aan te pakken in de vlucht fase alleen je benen. De armen zijn gecentreerd op de doos. De vliegfase is iets anders, de armen korter op het toestel, zodat de sprong daadwerkelijk moeilijker dan het voorbeeld.
 7. Oefeningen voor de rollover in Leapfrog beginnen de meeste voorzichtig, uit een doos met meerdere elementen. U heeft twee schotels steun die aan het eind van het longitudinale vak en u vertrouwen op de arm en rug.
 8. Klim op de doos en stel je de achterkant. Probeer een handstand, je hoeft niet te blijven voor lange periodes. Dit is waar de hulp en het voorkomen van een onmiddellijke "Van Box kantelen". Lichtgewicht rugsteun mogelijk ook de arm noodzakelijk.
 9. Laat je gaan in de ondersteunende hand, die langzaam leidt tot de grond aan de achterkant in de cabine.
 10. Mogelijkheid om je voelt in de langzame afdaling van het momentum dat je gewicht veroorzaakt. Herhaal dit totdat je bijna durft alleen, verwijder vervolgens geleidelijk een doos element. Zo kunt u de oefeningen doen in een zeer korte tijd op de grond.
 11. Met de opgedane beveiliging het dan gaat naar het haasje. Stel de Bock aanvankelijk lage. Neem zoveel stuwkracht als je nodig hebt om het apparaat in de handstand te brengen. Beide help platen achter de eenheid te handhaven en werking, zoals eerder in het vak uitoefenen op de inrichting in de toestand.

Voor alle oefeningen die je moet oefenen uitsluitend met ervaren leraren of coaches. Leapfrog ziet er simpel uit, maar kan snel leiden tot verwondingen aan de hand, enkel- en kniegewrichten als je onervaren bent. Dus let op uw gezondheid! Goede slagen!

Tags: sport, Gymnastiek, oefeningen, opleiding, turnen

Gerelateerde Artikelen aan Leapfrog - met deze oefeningen slaagt's

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden