May 30

Uiterlijk bij de renovatie of bouwen van een huis, rijst de vraag naar de juiste vloer. Toen hem werd gevraagd of het laminaat of tapijt nu zou moeten zijn, moet je nadenken over de voor- en nadelen van beide bekledingen die kunnen helpen beslissen.


Laminaat of tapijt in de woonkamer?  - Een Decision Support


Doorslaggevend voor tapijt of laminaat is meestal van hun eigen smaak.Voors en tegens van Laminaat

  • Bij hogere belasting laminaat is voordelig omdat het zeer robuust, duurzaam en licht- en warmte-bestendig, mits zij van goede kwaliteit. Dit wordt ook gegeven in een vierkante meter prijs van 15 € in de regel. Geschikt laminaat is voor bijna alle kamers, zelfs badkamers. Mensen met een allergie moet lamineren voorkeur het tapijt.
  • De meeste commercieel beschikbare laminaat is voorzien van een eenvoudig kliksysteem zodat het relatief gemakkelijk zou moeten worden gebracht door leken. Het kliksysteem kunt u met een aantal vakmanschap en de vervanging van beschadigde laminaat. Ondertussen is dit type vloer is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en optica, het hout look is nog steeds het meest populair zijn. Dit houtlook ziet er natuurlijk parket gedeeltelijk bedrieglijk vergelijkbaar.
  • Een nadeel van laminaat op tapijt is het feit dat je altijd een extra geluidsisolatie moet normaal. Er zijn echter ook nu laminaat, die reeds is voorzien van een isolatie.
  • Het wordt moeilijk, zelfs in geval van schade in het laminaat. Als je niet hoeft te laminaat er langer te vervangen, eventueel, de hele vloer moet worden vervangen omdat laminaat, zoals vloer niet kan worden geschuurd.

Eigenschappen die spreken voor of tegen tapijt

  • Tapijt is geschikt vanwege zijn goede thermische en akoestische isolatie, met name voor gebieden waar sprake is van relatief fußkalt, is waar veel loopt blootsvoets of op sokken en zat op de grond, zoals in de kinderkamer of in de woonkamer.
  • Tapijten zijn er wol, sisal of kokos tapijt alsmede uit polypropyleen of Polyamidflor. Bijzonder aangenaam en goedkope tapijten zijn gemaakt van wol, omdat ze teveel vocht kan absorberen en ook zijn anti-statisch, dwz dat ze niet stof aantrekken. Kokos en sisal tapijten zijn zeer geschikt voor vloerverwarming.
  • Tapijt is beschikbaar in de vorm van tapijttegels, deze zijn zeer flexibel en verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u een verscheidenheid van design opties. Ze hebben ook een goede contactgeluidsisolatie.
  • In de kwekerij kan bijvoorbeeld dienen als een tapijt speeloppervlak. Dankzij zijn brede waaier van kleuren en patronen, kunt u hem elke kamer individueel aan te passen. Clean Hij combineert ook goed met een conventionele stofzuiger of stoom, afhankelijk van de kwaliteit van het tapijt.
  • Ongeschikte tapijt is in tegenstelling tot laminaat, met name voor mensen met allergieën. Een ander nadeel is dat het onhygiënisch tijd en de dragerlaag uiteindelijk zal beginnen te brokkelen. Tapijten derhalve na een bepaalde tijd worden verlengd. Het nadeel van plastic tapijt is dat ze stof aantrekken. Wollen tapijten kunnen zelfs moth gif bevatten permethrin, die een van de neurotoxinen.

Zowel tapijt en laminaat hebben voor- en nadelen en niet elke vloer geschikt voor elke kamer. Doorslaggevend voor het recht dat het respectieve gebruik van de ruimte en hoeveel het oppervlak wordt geclaimd. Uiteindelijk, echter, zelfs een eigen smaak is cruciaal.

Tags: Wonen, laminaat, tapijt

Gerelateerde Artikelen aan Laminaat of tapijt in de woonkamer? - Een Decision Support

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden