May 30

Na de watertoevoer van uw vaatwasser brak en een deel van de keuken is overstroomd, is het nu tijd om de resulterende water schade aan het laminaat te repareren.


Laminaat herstel na waterschade - hoe het werkt


Reparatie van uw vloer. © Pandi / PixelioWat je nodig hebt:

 • 1 x Circular Saw
 • 1 x schroevendraaier
 • 1 x Trek Plates
 • 1 x stootblok
 • 1 x Houtlijm
 • 1 x Hammer
 • 1 x laminaat
 • 1 x Impact geluid

De waterschade wordt correct belicht

Nadat u water schade hebben geleden, kunt u de volgende handleiding te gebruiken om te helpen om uw laminaat repareren.

 1. Omdat je waterschade die is gekomen uit de top hebben geleden, heeft u zich het lek, natuurlijk, snel en kan beginnen met de reparatie. Draai uw aanrecht en verwijder alle elektrische apparaten en keuken kasten die in de weg staan. U ziet nu het gebied in de voorkant van hem, waar het water onder het laminaat is gegaan en werd beschadigd.
 2. Omdat er geen manier om kleine stroken van laminaat te vervangen, moet u verwijderen uit het getroffen gebied, naar de dichtstbijzijnde muur het gehele laminaat. Om te voorkomen dat te trekken uit een nummer één, je je kleine handzaag te nemen en snijd eens zo lang geleden, het laminaat door. Het beschadigde deel kunt u eenvoudig te verwijderen en weggooien.
 3. Nadat het laminaat verwijderd, moet u het getroffen gebied, de impact geluidsisolatie verwijderen. Je moet de natte plek op de betonnen vloer te zien. Dit orgaan moet volledig worden afgetapt. Hiertoe dient u een kleine elektrische oven vast te stellen. Of gewoon laat het zo droog in de frisse lucht.

Het laminaat reparatie

 1. Nu de betonvloer goed weer is uitgedroogd, zet de vloer weer compleet met geluidsisolatie gemaakt. Om het laminaat te herstellen, betekent laminaat nieuwe strip te leggen. Je hebt natuurlijk direct na de waterschade, kocht later nieuwe laminaat in voldoende hoeveelheid bij de bouwmarkt u vertrouwt hebben ontdekt. Dat je in verlegenheid gebracht nu met behulp van een threading dobbelsteen en een opvallende hout.
 2. In tegenstelling tot zoals in de normale Lay nu gebruiken in elke strook laminaat, die samen wordt geduwd, een beetje houtlijm, u van toepassing zijn tussen de tand en groef van de individuele laminaat strips. Als je dat zo is dan hebben legde de laminaatvloer de hele kamer, de reparatie van uw waterschade is voltooid. U kunt de keuken meubels maken terug op zijn plaats.

Bij het werken met de cirkelzaag, moet u beschermende brillen dragen.

Tags: waterschade, vloer, laminaat, Verhuizen, DIY reparatie

Gerelateerde Artikelen aan Laminaat herstel na waterschade - hoe het werkt

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden