May 30

Laminaat is en vogue. Al tientallen jaren, hebben parket en laminaat vloeren in een diepe slaap zijn. Dankzij beter materiaal en de uitvinding van de click-laminaat die aanzienlijk is veranderd. Het laminaat is niet alleen veel gemakkelijker te installeren, maar past ook goed bij de portefeuille huurders en huizenbouwers. Schrammen en krassen zijn passé te wijten aan een verbeterde oppervlaktestructuur en u kunt direct lamineren op het tapijt in verlegenheid gebracht ..


Lag laminaat tapijt - hoe het werkt


Moet het laminaat zou u het liefst?Wat je nodig hebt:

 • Houten of kunststof wiggen
 • Laminaat vloer
 • Afplakband
 • Zaag
 • Rubberen hamer

Zo kunt u laminaat op tapijt leggen

 • Om laminaat op tapijt leggen, is het belangrijk om het oppervlak grondig te reinigen voordat het werk. Zuig de bestaande tapijt grondig om stof en ruwe oneffenheden te verwijderen.
 • Ook aan te bevelen is om het tapijt shampoo. Met de Schamponiergeräten dat u kunt lenen bij de bouwmarkt, die niet een groot probleem, en je dus succesvol te bestrijden huisstofmijt en bacteriën die de tijd hebben opgebouwd.

Bewerken Het laminaat

 • Om het laminaat bewerken en op maat gesneden, u een handzaag of elektrische decoupeerzaag nodig. Bij het werken met de Vossestaart moet je plakken over het gebied van de zaagsnede met plakband om een ​​dergelijke versnipperen van de snijkant te voorkomen.
 • Zaag het laminaat met de puzzel, u voorkomen dat de shredder door hals over kop beginnen de zaag onder de raad van bestuur of uw Sägestrich bevestigen op de achterkant van het bord.
  Zorg in ieder geval dat het een nieuwe, scherp mes te benutten om een ​​schone snede te krijgen.

Leg de eerste rij van laminaat op tapijt

 1. Ten eerste, rekening houden met de richting waarin je wilt het laminaat op het tapijt te verplaatsen. Het beste is om plaats deze parallel aan de kortste muur, waardoor de ruimte groter lijken.
 2. Leg een matje op de droge tapijt, zodat u line-up van de eerste rij van laminaat planken parallel aan de muur volgende.
 3. Meet de laatste plank en de verte zag je omgaan met een bijbehorende stuk. Zorg vertrekken om links en rechts en aan de voorzijde een centimeter van lucht tussen laminaat en wand. Aldus is de rand bewaard en de platen niet uitglijden, sluit overeenkomstige wiggen van hout of kunststof in de resulterende tussenruimte.
 4. Lijn de eerste rij in een lijn. Het beste is om een ​​lange, rechte plank of een waterpas voordat zetten.
 5. Neem de eerder afgezaagde stuk van laminaat plank en je begint af te leggen op dezelfde pagina, waar je begon. Dan herladen alle boards en op zijn beurt snijd de laatste plank aan. De mix je begint voortgezet in de derde rij en zo.
 6. Heeft u een of het ander board rework en staking nodig, omdat de gewrichten te groot zijn, neem het een rubberen hamer en een stuk hout. Sla nooit splinters direct naar de groef of de groef laminaat plank, zou het en breken.
 7. Werk je een weg door, zodat het gehele oppervlak en sluit het werk met vloer rails in de deur gebieden uit.

Beter lag een geluidsisolatie onder het laminaat

 • Gewoon omdat tapijt is stil, maar dat betekent niet dat dit kan ook effectief absorberen de kick geluid. Vaak is het laminaat na het leggen op het oud tapijt ondraaglijk luid niet alleen voor de bewoners, maar ook voor de buren van de onderliggende appartement.
 • Daarnaast is een effectieve geluidsisolatie is minder mobiel dan een tapijt. Hoe langer de vezels van het tapijt, hoe groter het risico dat het laminaat drijft op het oppervlak.
 • Als er andere problemen de laminaat na de installatie, kan het zijn dat de fabrikant niet de garantie gevolg van het tapijt. Dus u zou een claim verliezen als gevolg van defecte laminaat, alleen maar omdat je hebt besloten om het tapijt te verlaten.
 • Bij het verlijmen van de vloerbedekking niet meer optimaal kan deze fout die beschadiging van het laminaat leiden.

Andere problemen de vloerbedekking

 • Elk tapijt wordt bevolkt door talloze mijten en andere kleine dieren. Deze voeden zich met huidschilfers die u dagelijks laten vallen.
 • Als deze mijten nu gevangen in een vrijwel luchtdichte ruimte, kan dit leiden tot een aanzienlijke geurhinder, vroeger of later.
 • Aangezien het tapijt vocht veel beter dan een goede geluidisolatie kan absorberen, kan ook leiden tot schimmelgroei.
 • Ook de hoogte van de vloer niet te onderschatten. Het tapijt wordt gelegd over het algemeen gelijk met de andere kamers. Nu komt een laminaat ontstaat over een niveau van ongeveer zes tot tien millimeter. Dit zou voldoende om de deuren malen onderin must.

Andere auteur: Claudia Thur

Tags: Yourself, laminaat, tapijt, Brett, Fugue

Gerelateerde Artikelen aan Lag laminaat tapijt - hoe het werkt

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden