June 1

Constipatie is een lastige aangelegenheid. Want je moet niet vertrouwen op dezelfde chemie, lactose is een geweldige manier om de spijsvertering druk te brengen. Wat huismiddeltjes zijn er die kunnen helpen, klik hier.


Lactose - dus zet het juiste huis remedie voor constipatie is een


Lijnzaad helpt om constipatie te corrigeren.Lactose en andere home remedies voor constipatie

  • Aangezien elk laxeermiddel irriteert de darm, moet je echt probeer het eerst met huismiddeltjes.
  • Aangezien de lactose te worden vermeld. Dit is een zeer zachte stoel regelgeving. Roer twee of drie theelepels per dag in sap of thee of meng de melksuiker onder uw granen of uw yoghurt.
  • Drink veel van niet-koolzuurhoudend water met opzet. Tenminste 2,5 liter per dag moet worden.
  • Wat ook bruikbaar in plaats van lactose, en een intenser effect shows, zuurkool sap uit de natuurlijke voedingopslag. Neem het drie keer per dag voor elke maaltijd een eetlepel in een glas water aan zichzelf.
  • Ongeacht de darm stimuleren om te bewegen en aan de spijsvertering te gaan brengen, is tarwezemelen. U kunt strooi dit over yoghurt of ontbijtgranen. 4-6 eetlepels per dag het zou moeten zijn. Maar wees voorzichtig, vergeet dan niet na dat een groot glas water te drinken.
  • Lijnzaad en psyllium zijn slijmerige stoffen die kunnen bijdragen aan een gezonde spijsvertering. Beide source materialen moeten worden gemaakt om te zwellen in het water voor consumptie. Voor het invoeren van het lijnzaad dagelijks een eetlepel in een gas water, laat het zwellen voor ongeveer een uur en dan drinken. En daar, de hele zaak bovendien spoelen met een glas water is het beste.
  • Vanuit de psyllium twee tot driemaal daags een theelepel in een glas water, laat het ook licht zwellen, drinken en spoel goed met een glas water.
  • Wat ook helpt bestrijden constipatie, is de consumptie van Erdmandelflocken. Bestrooi het drie theelepels per dag voor uw ontbijtgranen.
  • Drink voor het ontbijt op een lege maag een glas warm water in kleine slokjes. Dit stimuleert ook de spijsvertering.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Lactose - dus zet het juiste huis remedie voor constipatie is een

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden