May 31

Voor veel mensen is het een goede en eenvoudige manier om wat geld te verdienen op hetzelfde moment: de bloeddonatie. Hieronder vindt u leren hoeveel u kunt betalen gemiddeld verwachten dat verschillende bloeddonaties er zijn en die ze bieden.


Krijg geld voor bloeddonatie - hoe het werkt


Bloedplasma hoger betaalde dan een volbloed donatie.Waarom doneren van bloed is belangrijk

 • Get bloedtransfusie andere mensen, is een kwestie van overleven voor veel patiënten. Er zijn een aantal ziekten die het noodzakelijk maken. Bijvoorbeeld, zoals in vele soorten kanker, bijv. Leukemie of nierfalen is de vorming van bloed beperkt. Zelfs aangeboren hematologische ziekten zoals hemolytische anemie maken transfusies nodig.
 • Echter, de meeste transfusies gehouden binnen het kader van geplande en ongeplande ingrepen. Het kan altijd komen om vasculaire verwonding.

Geld verdienen met je eigen bloed

 • Hoewel het niet kan spreken van een echte verdienste één, een beetje zakgeld, echter, is te bereiken via de donatie van bloed of bloedcomponenten.
 • In waarschijnlijk de grootste Blutspendedienst, het Duitse Rode Kruis, verkregen geen geld voor bloeddonatie. De organisatoren hopen dat de maatschappelijke verantwoordelijkheid van anderen, want iedereen kan weer een situatie, die te vertrouwen op buitenlandse bloed. Wanneer DRC kan na een bloeddonatie met broodjes, koffie, thee of sap weer versterken.
 • In onafhankelijke bloedtransfusiediensten of farmaceutische bedrijven echter de bloeddonatie wordt betaald. Hier echter verschillen tussen een volbloeddonatie, plasma en bloedplaatjes donatie donatie worden gemaakt. Voor een volbloeddonatie wordt verkregen 15 tot 25 euro voor een plasma of bloedplaatjes donatie ongeveer 25 tot 40 euro.
 • Vraag in de landelijke voorkomende plasma donatie centra, in het plaatselijke ziekenhuis of in academische ziekenhuizen om te zien als je er geld voor uw bloeddonatie.

De verschillende bloeddonaties

 • Volbloeddonatie: Het gehele bloeddonatie wordt genomen uit een ader ongeveer een halve liter bloed. Aangezien u medisch vóór donatie zal worden onderzocht en moeten een vragenlijst invullen, moet een uur voor de bloeddonatie schema, zelfs als de eigenlijke donatie duurt slechts ongeveer tien minuten.
 • Plasma Donatie: In het plasma donatie alleen neemt het donatieproces tot een uur. De donor is - bloedde en gevoed in een filter - meestal via de ader van een arm. Hier, de vaste componenten van het bloed, de bloedcellen, te scheiden van het plasma. De bloedcellen wordt toegevoerd pekel en vervolgens teruggevoerd naar de andere tak van de dispenser. Aangezien de invloed op het organisme in het plasma, is niet zo groot als in het geheel bloeddonatie kan in theorie een of twee keer per week Plasma geschonken. In een gedetailleerde studie merkt een arts als de potentiële koper is geschikt voor donatie of als contra-indicaties.
 • Bloedplaatjes donatie: Platelet donatie is zeer vergelijkbaar met de plasma doneren, alleen nu verantwoordelijk voor stolling bloedplaatjes uit het bloed en het resterende bloed opnieuw in het lichaam te filteren. Het duurt tot 70 minuten. Om de donor om een ​​donatie heeft de verminderde aantal bloedplaatjes wordt niet verhoogd bloeden, worden alleen die donoren toegestaan ​​om een ​​bovengemiddeld aantal bloedplaatjes in het bloedbeeld aantonen. Bloedplaatjes concentraten zijn slechts stabiel tot vier dagen. De donor zal in de nabije toekomst worden gecontacteerd daarom moeten en moet binnenkort beschikbaar worden gesteld.

Uitsluitingscriteria voor donors

 • Er zijn een aantal uitsluitingscriteria die niet laten als donor in aanmerking komen. Op de website van het Rode Kruis, is er een goede lijst als overzicht. In de medische interview voor de donatie is alles maar nogmaals met u besproken.
 • U kunt doneren als je tussen de 18 en 60 jaar oud. U moet weegt ten minste 50 kg.
 • Je mag niet doneren als u een medische ingreep of behandeling met geneesmiddelen in de afgelopen 4 weken. Ziekten die leiden tot permanente uitsluiting van donatie zijn HIV, hepatitis virus infecties, kanker, diabetes type 1, hartaanval en nog veel meer.
 • Na piercing of tattoo je nodig hebt om 4 maanden bloot te leggen, na de zwangerschap 6 maanden. U mag alleen bloed te geven 4 tot 5 keer per jaar als een man slechts 6 keer, als een vrouw.

Extra Auteur: Alison Kruegger

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags: Gezondheid, financiën, geld, bloed, volbloed

Gerelateerde Artikelen aan Krijg geld voor bloeddonatie - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden