May 31

Wilt u een kraag breien, heb je twee opties. Ofwel je breien een kraag op een bestaande knippen of breien een extra kraag, een aanscherping van elk moment en kan worden gecombineerd met een verscheidenheid aan kleding.


Kraag gebreide - Instructies


Een kraag kunt u zelf breien.Wat je nodig hebt:

  • Wol
  • Circular Needles
  • Breinaalden

Brei een coltrui op een trui

Heeft u al breien een trui met een ronde hals of wilt zo'n trui voorzien van een coltrui, kunt u eenvoudig beginnen met het breien van de kraag.

  1. Selecteer dezelfde wol, met de trui werd gebreid. Op de productbeschrijving van de wol geeft informatie over de dikte van de benodigde breinaalden. Voor het breien van de glooiende kraag selecteren Rundstricknadeln de opgegeven grootte.
  2. Neem de ronde naalden steken op de ronde hals van de trui. Het gaas dat u opneemt aan de rand van de snede, moet u uit te werken met grote zorg.
  3. Brei de genomen in afwisselend rechts-links steken. De hechtingen u gebreid in de eerste rij aan de rechterkant, je breien in de tweede rij aan de linkerkant en vice versa. Dergelijke doorgaan totdat je hebt gebreid ongeveer twintig centimeter. Ontketen zo losjes mogelijk van de steek en naai de draad schoon.

Brei een losse kraag

Voor een losse kraag, de grote verscheidenheid van patronen en variaties bieden. De snelste manier om de kraag breien met dubbele draad in tricotst.

  1. Uw afgewerkte kraag moet afmetingen van ongeveer dertig keer veertig centimeter hebben. Hoeveel steken je nodig hebt om onder het hangt af van de keuze van de wol. Oriënteer je voor dit om het product te beschrijven en maak een proeflapje. De beschrijving vertelt u hoeveel steken die u moet nemen als je wilt om een ​​maatregel van tien centimeter te verkrijgen. Dit aantal steken je met drie vermenigvuldigen.
  2. Neem het op tegen de aldus berekende en getest door breien een proeflapje aantal steken en brei ze in tricotst. Om dit te breien Hinreihen rechter en de linker kant van het werk te doen.
  3. Brei tot een lengte van veertig centimeter bereiken in dit patroon. De hechtingen nu ketens losjes af. De twee smalle zijden Naai onzichtbaar samen met de matras steek.

Tags: Mode, handwerk, breien, kragen, koltruien

Gerelateerde Artikelen aan Kraag gebreide - Instructies

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden