May 30

Als u wilt om te landen voor het geld, je moet vechten door talrijke wetten. Een onderverdeling wordt ook geassocieerd met de kosten. U helpen om hier te komen door landmeetkundige experts.


Kosten van onderverdeling


Onderverdeling voor het verkrijgen van de bouw.



Als u eigenaar van een groot perceel, kunt u individueel of gezamenlijk met een aantal bouwers bouwen op een bouwgebied. Individuele plots kunt u gemakkelijk te verkopen aan bouwers voor een onderverdeling.

Deelsector met en zonder toestemming

Een reden voor een onderverdeling kan zijn dat de fundamentele ouderlijke deels voor de bouw van hun tehuis wordt gebruikt. In gemeenschappen erven, gebeurt het vaak dat percelen verdeeld, omdat de grond wordt gelde.

  • Of en hoe een indeling mogelijk is, verwijzen naar het Bouwbesluit, antwoordde in de bouwvoorschriften van de deelstaten en in andere voorschriften van de plaatselijke autoriteiten. Wilt u duidelijkheid krijgen over de verantwoordelijkheden, moet u eerst contact opnemen met de lokale afdeling bouwzaken. Daar wordt het ontwikkelingsplan gemaakt, die laat zien wat er kan worden gedaan.
  • Als de ruimtelijke ordening van de gemeenschap, bijvoorbeeld, voorziet in een halfvrijstaand huis, kunt u het terrein splitsen slechts door twee. In het ergste geval kan het land niet verkavelen.
  • In sommige staten, moet u een speciale vergunning te verkrijgen. In Thüringen en Mecklenburg-Vorpommern, die van toepassing is op bepaalde gebieden bos. In Noord-Rijnland-Westfalen, die over het algemeen geldt voor bebouwde grond. In staten die de onderverdeling zonder officiële toezicht toe te staan, maar de staat en federale wetten prevaleren.

Geeft een grens bepalen

  • Vóór de komst van een onderverdeling in het kadaster is de juiste meting. Deze taak meestal veronderstellen de overheid aangestelde landmeters en overheden. In Beieren uitsluitend medewerkers van landmeetkundige kantoren ondervraagde. Voor on-site bezoek aan de eigenaar of een gevolmachtigde moet er altijd zijn.
  • De grens bepaling kosten met zich meebrengt, dat wil zeggen een aantal vergoedingen. Als u de landmeetkundige aanvraag te ondertekenen, te betalen als aanvrager meestal ook. Het wetsvoorstel kunt u natuurlijk delen. Het bedrag van de kosten beslist door de respectieve deelstaten. In de regel, berekend op basis van de set bezienswaardigheden. Vier stenen kost dus meer dan twee grenspalen. Een rol wordt ook gespeeld door het land waarde van de gemeten pand.
  • Als de plot officieel maten gemeten, kunt u en laat uw aannemer te maken in het kadaster om de verandering in de wet te registreren. De kosten bijbehorende vergoedingen. Een normale onderverdeling met de officiële survey in aanvulling op de bestaande monumenten vereist twee stenen. Dat maakt bijvoorbeeld, in Neder-Saksen aan de hand van zijn geldige Kostenordnung van landmeetkundige de € 1300. Daarnaast zijn er iets meer dan € 300 kosten in rekening voor het kadaster / vastgoed kantoor. In een land waarde van minder dan € 5 is het een totaal van ongeveer 200 euro goedkoper. Van een basis waarde van 150 euro de totale kost bijna 2.000 euro. In andere deelstaten, bijvoorbeeld, voor een onderverdeling in Beieren , de jaarrekening kan er helemaal anders.
  • Als de onderverdeling is ingeschreven in het kadaster, het vereist een openbare akte door een notaris. Notaris en registratierechten zijn vastgesteld in tariefstructuur en zijn gebaseerd op de business value. Deze kosten worden niet gemaakt alleen als u eigenaar van de grond en de later plots deel gelijktijdig.

Een onderverdeling toepassing, kunt u soms maken, zelfs als u niet de eigenaar. Zij zijn verantwoordelijk voor het voldoen aan de kosten. Met de verdeling van de goedkeuring, kunt u alles in principe te doen. Als ruilmiddel in de buurt of familie geschil is het niet goed. Juridisch effect is een onderdeel alleen met de inschrijving in het register en het kadaster. (Status 09/2014)

Tags: financiën, Vastgoed, kadaster

Gerelateerde Artikelen aan Kosten van onderverdeling

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden