June 1

Koperkleurige haar zijn heel bijzonder. U dus altijd nobel en zelfverzekerd. Zodat u nog kunt bovendien benadrukken uw Schöheit, je moet aandacht besteden aan wat op make-up. Met het juiste advies te beheren u een succesvolle verschijning op elk gewenst moment.


Koperkleurige haar - goed bewijs voor de juiste make-up


Rood haar is kostbaar.Koperkleurige haren zijn mooi

Of kersen, koper of mahonie: De rode manen is gewoon prachtig en altijd valt op. Wie wil er een spoor van extravagantie te maken aan de dag, kies een rode kleur voor het haar.

  • Koperkleurige haren je geeft, net als alle andere rode wijnen ook, een vrouwelijke, mysterieuze en elfachtige uitstraling. Zelfs zelfvertrouwen en kracht gaat uit van rood haar.
  • Zo mooi is de kleur, zo veeleisend is. Je kunt geen gebruik maken van make-up, als je koperkleurig haar. Maar maak je geen zorgen, het is heel gemakkelijk om de juiste make-up voor uw prachtige haardos te vinden.

Als u koperkleurig haar, dan heb je een blanke huid bepaald. Als je gezegend bent op hetzelfde moment met een heldere huid, moet u van toepassing zijn geen Foundation. Een discrete poeder voldoet volledig in dit geval.

Tips voor een succesvolle verschijning

Maar niet iedereen is gezegend met een heldere huid. Als u gevoelig voor vlekken en roodheid zijn, is het raadzaam om het nemen van een stichting in uw huidskleur met medium dekking. Gebruik een vloeibare foundation het beste is.

  • Refrain moeten vrouwen zeker roodharige op crèmes met een doorslaand effect, zelfs van een bezoek aan het solarium afstand moeten worden genomen. Cultiveren uw eerlijke teint, en het gebruik van de bijpassende Foundation en je handelt te allen tijde nobel en zelfverzekerd.
  • De bijpassende oogschaduw moet worden gevonden, voor rood haar zijn geschikt prachtige tinten zoals kaki, olijf en mos. Maar andere geluiden vlakker uw koper-gekleurd haar. Warmte oogschaduw in goud, roest, nootmuskaat en koper mix perfect bij uw huid toon en je haar.
  • Voor een perfect contrast maken koele kleuren, zoals pruimen, turkoois en benzine. Als je gewoon wilt een subtiel accent op de dag zetten, dan gewoon doorgaan gewoon eyeliner. Ze zullen ook kijken zo schattig.
  • Als je natuurlijk rood haar, dan kunt u lichte wimpers hebben. Wast de haartjes dan ook krachtig met zwarte mascara. Als uw teint is te licht, dan Black is een schril contrast, selecteren en in dit geval een best mascara men een mooi bruin-zwart.
  • Smokey Eyes werken ook voor roodharigen. Maar alleen als de rest van de make-up discreet faalt en alleen de ogen in letterlijk een eye-catcher zal zijn. Maar maak je tonen in diep zwart, grijs, goud en bruin niet gebruikt u veel beter.

Koperkleurige haar in perfecte harmonie met make-up

Haar wenkbrauwen zijn zeer belangrijk omdat ze goed om niet te reageren op een masker worden benadrukt.

  • Niet gebruiken op donkere kleur voor je wenkbrauwen, omdat het contrast om uw teint te groot is in dit geval, en ze lijken zeer snel onecht. Wenkbrauw potloden in een zacht rood-bruine klei zijn ideaal. Om het gewenste effect, moet u de wenkbrauwpotlood zorgvuldig te gebruiken en licht schetsen in de kleur tussen de kleine haartjes.
  • Discreet lipgloss of lippenstift in schaduwen van perzik, koraal, roze of abrikoos voltooit uw look van optimaal. U kunt ervan uitgaan dat u allemaal naakt tinten en zijn prachtig gelegen in de scene. Maar ook rode rouged mond is beschikbaar, maar alleen als de rest van je make-up is geselecteerd, de focus is discreet en alleen op je lippen.
  • Blijf op de glans Rouge aan dezelfde regels als voor lippenstift, naakt tinten vleien u en vertrekken. Abrikoos, perzik en koraal zijn ook hier je beste vrienden. Pink moet worden vermeden, omdat het geluid in het algemeen niet flatterend voor roodharigen.

Tips voor de juiste make-up die je kunt krijgen bij uw prominente collega's. Nicole Kidman, bijvoorbeeld, blijkt al jaren, hoe mooi een vrouw kan zijn met koperkleurig haar. Ze gebruikten heel vaak niets meer dan een zwarte mascara, blush in een zachte perzik en een glinsterende gloss op de lippen.

Tags: Schoonheid, haar, make-up, haar kleuren

Gerelateerde Artikelen aan Koperkleurige haar - goed bewijs voor de juiste make-up

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden