May 30

Spotify is het perfecte platform voor muziekliefhebbers. Maar niet iedereen wil dezelfde daar permanent te ondertekenen. Dan kunt u een voucher kopen en anderen blij mee.


Koop Spotify Voucher


Spotify kun je altijd en overal luisteren, met uw smartphone.Koop Spotify op het platform

Spotify is een dienst die het mogelijk maakt om muziek te streamen. U wilt misschien niet aanmelden daar permanent. Dan kunt u geven een coupon of koop jezelf.

Bent u een vaste klant, hoewel de Zweedse provider, kunt u een vriend vreugde te maken. U kunt inloggen op uw account.

  1. Het lijkt het formulier. Selecteer hoe lang de premie optie geldig te zijn. Het is mogelijk voor een periode van 3, 6, 9 en 12 maanden.
  2. Voer vervolgens uw e-mailadres waarmee u bent aangemeld bij Spotify en selecteer de leveringsdatum van de voucher van.
  3. Voer vervolgens de manier waarop u wilt betalen (Visa / Mastercard / American Express, PayPal, bankoverschrijving, Klarna) en het land waar de betaling wordt geregistreerd.
  4. Volgens deze cijfers, kunt u het ontwerp van uw e-card of voucher selecteren. Na het selecteren van je moet invullen en kiezen of u wilt verzenden e-mail Print uw e-card of uw vouchers na bevestiging van de betaling of het onderstaande formulier. U zult de naam van de afzender moet, naam van de ontvanger, e-mailadres van de ontvanger en persoonlijke boodschap. U hebt nu gekocht en presenteerde de voucher.

Voucher voor Muziek in de handel

  • Sinds september 2013 is het nu ook mogelijk om een ​​voucher te kopen voor Spotify commercieel. Het is beschikbaar voor 10 euro, 20 euro of 60 euro. Meer dan 4000 winkels verkopen deze E-Cards. Deze omvatten Conrad, Electronic Partner, DM, Real, Aral, DTV tabak, JET, COOP, Bartels Langness, Sprint, ENI, Esso, Total, Gravis, Medimax, Müller of Expert.
  • U moet voor gebruik hebben geregistreerd de voucher bij Spotify en een account hebt. Een minimum leeftijd van 13 jaar is verplicht.
  • U kunt de PIN-code op de voucher te veranderen via Spotify verlossen. Dit moet gebeuren binnen 12 maanden na aankoop van de voucher. U moet gebruik maken van de volledige waarde van de voucher. Resterende geld zal niet worden terugbetaald.

Tags: Internet, muziek, kopen, coupon

Gerelateerde Artikelen aan Koop Spotify Voucher

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden