May 30

Degenen die willen af ​​en toe kopen Russische producten, vindt zodanig in een of andere manier een supermarkt en enkele winkels, zijn er ook speciale. Voor degenen die niet over de winkelmogelijkheden vlakbij, is er ook de mogelijkheid om online te bestellen.


Koop Russische producten online - twee winkels gepresenteerd


Niet alleen de Russische kaviaar je online kunt kopen. © swetlana_k / PixelioRussische producten in Duitsland

Mishka snoepjes, chocolade of Alonka Russische mosterd zou ook in Duitsland veel genieten, maar niet alleen voedsel een rol spelen, te veel andere producten zijn in de vraag. In sommige supermarkten en winkels daar is nu dus planken met producten uit Rusland, waar veel Duitse Russen wonen, bestaan ​​deels ook eigen winkels. Maar niet iedereen heeft dit vermogen, dat is de reden waarom online winkels zijn een optie voor veel liefhebbers.

  • Laad niet alleen op de Russische eten, maar wil ook andere producten te kopen van Rusland, de winkel is RuWelt een manier voor u. Vooral in de schoonheid en gezondheid segment van de online markt uiteenlopende crèmes, oliën en zepen, alsook de populaire en multifunctionele roof vet. Er zijn ook andere goederen, zoals film of een paar speelgoed en liefhebbers van items, zoals een matryoshka, bestaande uit vijf houten poppen, die elk een andere president van Brezjnev aan Medvedev.
  • De grootste is het bereik van voedsel, waaronder veel snoep op zijn beurt, te beginnen met de populaire SEFIR, een confectie gemaakt van schuim suiker om maïs sticks en natuurlijk Prjanikis, de Russische peperkoek, die graag worden gegeten voor thee. Vele specerijen, sauzen en diverse items uit zonnebloempitten houdt de koopje winkel.
  • Het familiebedrijf, gevestigd in Wolfsburg, waar er ook een gestage bedrijf, verzorgt het transport van DHL. U kunt betalen met PayPal, cash vooraf of rembours, waarbij een extra vergoeding verschuldigd is in het laatste geval. Als u wilt winkelen er vaker en maken de eerste keer bewijzen hun betrouwbaarheid, kunt u betalen meer aankopen en factuur. Voor bepaalde instellingen, zoals scholen, dit geldt al vanaf de eerste aankoop.

Koop kaviaar, gedroogde vis en wodka online

Vooral specialiteiten zijn verkrijgbaar bij russ-shop, een bedrijf gevestigd in Uelzen.

  • Naast een stevige specialiteiten van kaviaar dan stokvis producten, melkproducten zoals gekarameliseerde en gecondenseerde melk aan verschillende graanproducten, gebak en behoudt de roet-shop ook wodka en andere alcoholische dranken houdt klaar, inclusief het recht dure Kalashnikov Vodka. De koper of de ontvanger, tenzij het is om een ​​geschenk te zijn, maar een affiniteit voor wapens moet hebben, maar de fles is vormgegeven als een Kalashnikov.
  • Niet Russisch, maar de Letse is het Riga Black Balsam, krijgt u ook de online winkel. Dit Letse specialiteit is een bitterzoete kruidenlikeur, de drank puur of kan ook worden bijgemengd koffie, thee, wodka of sappen.
  • De Scheepvaart wordt gedaan door Hermes, kunt u betalen per factuur, maar het is ook mogelijk dat het bedrijf vereist vooruitbetaling.

Wilt u online kopen voedsel en andere goederen uit Rusland, dus niet alleen een kans.

Tags: Internet, online, Rusland, het winkelen, Russisch

Gerelateerde Artikelen aan Koop Russische producten online - twee winkels gepresenteerd

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden