May 30

De pygmee geit is een van de mini-geiten, die niet worden gehouden als landwirtschaftllich geitenmelk, maar vanwege het vlees en huiden. Door de kleine omvang, vinden ze hun leefgebied als tamme dieren in wildreservaten en dierentuinen. Wilt u geiten kopen, moet je kennis van de houding en kennen de wettelijke bepalingen.


Koop mini geiten


Mini-geiten artgerecht houden in een groepMaak kennis met de verschijning van de mini-geiten

 • Als u besluit om mini-geiten kopen, moet je letten bij het kiezen dat ze zijn dieren die een kraakpand lichaam, waarin de grote buik moet vooral vangt uw oog te hebben. U dient zich ervan bewust dat zelfs de kinderen hebben korte benen, veroorzaakt door een genetische aanleg en heeft dus een vertraging van kraakbeen resultaat.
 • U kunt de dieren met verschillende haarkleuren kiezen. De keuzes zijn niet alleen geiten, die een enkele kleur wit, grijs, bruin of zwart haar kleding dragen, maar zijn ook gespot, en hebben dus twee of drie kleuren.
 • Bij aankoop moet u ervoor zorgen dat de vacht is kort en glad tegen het lichaam en geen kale plekken beschikbaar zijn die een parasitaire besmetting te geven. Zijn de dieren aangetast door ectoparasieten zoals wormen, ze verliezen veel gewicht, hebben een ruige vacht en bleke slijmvliezen.
 • Onder de vaak voorkomende infectieziekten van landbouwhuisdieren, de geiten artritis encefalitis, die meestal toont geen symptomen in 70 procent van de betrokken dieren en de Moderhinke telt. Daarom let bij oudere dieren die de gewrichten zijn niet gezwollen en de klauwen zijn niet verlicht om zeker te zijn dat u koopt alleen gezonde dieren.
 • De robuuste en alert geiten hebben geprikt oren, bovendien zijn voorzien van de markering van de negende maand een oormerk en vanaf het eerste jaar van het leven van een transponder. Verleng de horens, die aan de buck tot 30 centimeter lang in de richting terug en neem de vorm van sabels zijn langer dan de horens van de geit die eruit ziet als een sikkel.
 • Je moet er rekening mee dat de volgroeide dieren kunnen opgroeien tot 50 centimeter lang en 30 kilogram. Aangezien geiten zijn sociale dieren, je moet kopen meer dieren, om de juiste zorg te garanderen.

Let op de nationale voorschriften voor het vee bij het kopen

 • Opmerking. Vóór de aankoop van de mini-geiten die zij uitvoeren een activiteit waarvoor u een vergunning nodig als u commercieel houd je dieren in een hertenkamp of kinderboerderij U moet de applicatie die soorten houden u, wie is de verantwoordelijke persoon voor de positie opgeven en beschrijf de habitat van de dwerggeiten.
 • Ze krijgen toestemming alleen als u eigenaar 11 Animal Welfare Act expertise om §, worden betrouwbaar beschouwd en de huisvesting, de verzorging en voeding in overeenstemming met § 2, LPA is mogelijk. Daarnaast is er een verplichting om een ​​veestapel boek houden.
 • U moet weten dat om veterinairrechtelijke redenen elke houding van geiten aan de bevoegde autoriteit moet aan het vee verkeersregels worden geregistreerd. Koop toegevoegd aan je inventaris dieren, moet dit worden gemeld binnen zeven dagen en in overeenstemming met Verordening (EG) 21/2004 aangegaan inventaris boek. De begeleidende documenten door de verkoper krijgt ook in aanvulling op het wetsvoorstel.
 • Merk op dat dierziekten zoals rabiës, miltvuur en botulisme zijn aangifteplicht. Als u merkt dat deze voorwaarden met uw mini-geiten, moet aan de Veterinair Bureau worden gemeld.
 • Sluit voorzorg neemt aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Zelfs geiten zijn klimmers, ondanks de hoge hekken kan breken uit hun behuizing en aanzienlijke schade veroorzaken.

Tags: Vrije tijd, kopen, vee

Gerelateerde Artikelen aan Koop mini geiten

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden