June 1

U wilt een helende water te kopen, maar op wat je herkent een helende water en wat is het verschil met het mineraal water of gebotteld water? In ieder geval moet u overwegen bij de aankoop van een thermaal water veel.


Koop geneeskrachtige water - dat u moet zich bewust zijn dit


Helende water draagt ​​bij aan het welzijn.Hoe kun je het verschil tussen een helende water en mineraalwater of gebotteld water te vertellen? Elk heeft een aantal verschillen. Om een ​​helende water te kopen, moet je ook weten wat een echte helende water.

Een andere geneeskrachtige water uit flessen water

 • Een helende water is een zeer zuiver water, dat is al zo zuiver in zijn oorsprong, wordt erkend als een drug.
 • Dit in het bijzonder zuiver water komt uit de diepste ondergrondse watervoorraden.
 • Een bijzonder gehalte aan mineralen en sporenelementen, namelijk ten minste 1 gram per 1 liter van het helen van water, maakt dit water zo waardevol. Dit mineraal inhoud en het aandeel van sporenelementen maken het water naar een officieel erkende en wetenschappelijk bewezen geneeskrachtige water met bevestigende gezondheid en helende eigenschappen.
 • Zorg ervoor dat de ingrediënten afzonderlijk op de fles moet worden vermeld. Zelfs natuurlijk mineraalwater moeten officieel worden goedgekeurd als geneeskrachtig water. Echter, is het mineraal water niet geclassificeerd als geneeskrachtige water.
 • Dit water zal niet alleen gezond maar het is ook aangetoond dat het een helende werking en is één van de oudste natuurlijke remedies ter wereld.
 • Zorg ervoor dat geneeskrachtige water officieel moet worden goedgekeurd. Het is het Federale Instituut voor drugs en medische hulpmiddelen (BfArM - § 2, paragraaf 1 Drugs Act), dat is een onafhankelijke hogere federale instantie met het deelnemen aan het federale ministerie van Volksgezondheid. Dit water is onder constante controle en strenge tests die regelmatig moet worden uitgevoerd. Dit is het geneeskrachtige water die je kunt kopen, kan worden verkocht als een medicijn goedgekeurd.

Koop helen, minerale, blad of bronwater

 • Merk op dat als je wilt een geneeskrachtige water te kopen: helende waterbronnen, alsmede het mineraal water uit ondergrondse bronnen zeer schoon en is gebotteld direct bij de bron. Dit water maakt zeer strenge tests en de rustgevende, helende, preventieve werking tegen ziekten moet officieel worden gecontroleerd en erkend.
 • Mineraalwater wordt gewonnen uit onderaardse, schone flessen direct van de bron. Het is dus een mineraal, dat officieel is goedgekeurd, moet het een bepaalde minerale hebben en sporenelementen element content. Bovendien moet het etiket "natuurlijk mineraalwater" de afdruk bevatten. Mineraalwater moet "de-gestreken" vanwege de superieure smaak en "ontzwaveling". Hiermee is ook een koolzuurhoudende. Echter, als een of meer van deze methoden toegepast op het mineraal water, moet dit op het etiket vermeld.
 • Bronwater vereist geen officiële goedkeuring in tegenstelling tot curatieve en mineraalwater. Hier voldoen aan de eisen van het Drinkwater verordening. Zelfs bronwater komt uit ondergrondse bronnen en wordt direct gebotteld bij de bron.
 • Gebotteld water gevuld kan worden op elke plaats en geproduceerd en komt uit alle directe bron. Het wordt vaak gemaakt van verschillende soorten water en nog andere bestanddelen. Hier zijn geen wettelijke voorschriften moeten worden nageleefd.

Mineraal water en kooldioxide bevatte

 • Ook aandacht besteden aan de kooldioxide die in mineraalwater. Het natuurlijk mineraalwater alleen worden onderworpen aan een verscheidenheid van werkwijzen. Een daarvan is de toevoeging van kooldioxide. Dus het moet op het etiket worden vermeld:
 • Natuurlijke koolzuurhoudend mineraalwater dat een natuurlijk gehalte aan kooldioxidebron en er geen kooldioxide bijgeleverde.
 • Natuurlijk mineraalwater werd gemengd met gas uit de bron gevoed kooldioxide uit de eigen bron en heeft daarom een ​​hoger kooldioxidegehalte.
 • Natuurlijk mineraalwater koolzuurhoudende versetzt- hier niet afkomstig van de kooldioxide uit dezelfde bron, het heeft een hoger kooldioxidegehalte.
 • Stille Quelle - hier het kooldioxide gehalte mag niet meer dan 5,5 gram per liter. Het wordt aangeboden als een "dark horse" of "Silent Spring".
 • Let op, een helende water mag niet gemengd worden met extra kooldioxide. Besteed aandacht aan de koolzuurhoudende, als je gebotteld water te kopen.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Koop geneeskrachtige water - dat u moet zich bewust zijn dit

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden