May 30

Iedereen die bekend is met de speelfilms "Pippi Langkous", kan snel leiden tot het idee zelf, dus koop een "meneer Nilsson" een Totenkopfäffen en wilt houden. Doodshoofdaapjes zijn speels, schattig, klein, en kan opbouwen om mensen vertrouwen. Al deze eigenschappen te verbeteren misschien het verlangen naar een zo exotisch huisdier. Helaas brengen dergelijke films slechts een illusie, omdat de houding van de doodshoofdaapjes vereist niet alleen een uitgebreide kennis van soorten, maar ook een goedkeuring van het desbetreffende land in verband behoud gezag.


Koop doodshoofdaapjes en houd diervriendelijk - dus gelingt`s


Doodshoofdaapjes zijn wilde zoogdieren.Doodshoofdaapjes zijn wilde primaten

  • Doodshoofdaapjes (Eekhoorn aap / Saimiri) behoren, samen met de kapucijnapen (Kotul veverovity) tot de familie van "kapucijner-achtige" (Cebidae). De wilde primaten onder haar geslacht vijf verschillende manieren. Genaamd de "Saimiri oerstedii" familie, ook "geel doodshoofdaapjes", levend aan de Pacifische kust van Costa Rica en Panama. In de tropische gebieden van Zuid-Amerika in het bijzonder kan worden gevonden de "Saimiri sciureus" (zwarte T.). Onder de naam "Saimiri ustus" zijn de "blote-eared Aap van de eekhoorn" bekend, die vaak leven in Brazilië. "Saimiri boliviensis" zijn "Black Caps T." wiens huis Bolivia, Brazilië en Peru is. In het Amazonegebied, in de Varzea bos, aan de monding van Japura- en Solimoesflusses, leven voornamelijk de "zwarte doodshoofdaapjes" (Saimiri vanzolinii).
  • De wetenschappelijke naam van de doodshoofdaapjes is "Sai-Miri". In Duitsland, de levendige kleine wezens genaamd "eekhoorn aap" omdat haar gezicht masker doet denken aan een schedel. Het gezicht is zeer helder en de donkere ogen, en de zwarte snuit in schril contrast te staan. In het Engels kamer vergelijkt een meer met eekhoorns, waarvan de naam Eekhoorn aap uit.
  • In de Zuid-Amerikaanse huis wonen de apen vooral in de centrale regio's van de boomtoppen. Totenkopfäffen leven in groepen 60-100, tw. tot 500 dieren. Significant is hun sociale structuur. Eekhoorn apen leven in principe niet alleen, maar in een grote "familie". De vrouwtjes zijn de focus, terwijl de mannetjes hebben de neiging om buiten te blijven. Er zijn stevig rankings.
  • Doodshoofdaapjes zijn tussen 26 - 32 cm lang, met een gewicht tot 1,4 kg, en kan ongeveer 25 jaar oud zijn. Ze voeden zich kleine dieren, bladeren en vruchten. In tegenstelling tot soortgenoot om doodshoofdaapjes niet kan houden haar staart, die langer is dan haar lichaam, om de bomen en takken. De lange staart wordt uitsluitend gebruikt voor de controle. De schattige dieren zijn gespecialiseerd om aan te geven, dat wil zeggen, ze urineren op hun handen aan de geur in de vacht wrijven en naar plaatsen te blijven. Turf oorlogen hebben ze de neiging om uit te gaan van de weg. Deze aap is zeer rustig.
  • De dagelijkse primaten gebruiken hun armen en benen rond te krijgen op handen en voeten. In springen en klimmen, ze zijn zeer vaardig. In de regel, alleen de sterkste mannetjes en vrouwtjes te reproduceren meer zorg voor de jonge. In tegenstelling tot de wilde doodshoofdaapjes zijn waargenomen bij het fokken van dieren die mannen in gevangenschap ook zorg voor de jongens. De omvang van hun hersenen maakt zijn eigen gewicht van 1/17 (1/35 bij de mens). Hoewel ze zijn daarom niet slimmer dan andere collega's, maar kunnen ze de snelste bewegingen beoordelen. Je zult in staat zijn om vogels te vangen in de vlucht.

Doodshoofdaapjes gemakkelijker kunnen kopen dan houden

  • De invoer van wilde doodshoofdaapjes is alleen mogelijk met speciale toestemming van het behoud van soorten autoriteiten. Boven alles, de "Yellow doodshoofdaapjes" is op de rode lijst van bedreigde diersoorten. In Duitsland zijn er enkele fokkers die hun ras decennia geleden en tw opgericht. Verkoop dieren. Maar omdat het verboden is om deze apen individueel te houden, kwekers verkopen hun nakomelingen niet in fachunkundige handen. Als u wilt een eekhoorn aap te kopen, moet je kijken naar een gerenommeerde fokker om een ​​voldoende hoeveelheid leren over de dieren.
  • Vergeet niet dat doodshoofdaapjes zijn geen huisdieren en moet niet alleen worden bewaard. Je zou hebben om ten minste vier andere honden hebben. Een individuele consument, de wet verbiedt ook het welzijn. Op het gedeelte van de natuurbescherming autoriteit waaraan alle fokkers en eigenaren zijn gemeld, zijn er vele eisen die worden genoemd in dit verband. Het welzijn, die nodig is zeer duur (ongeveer een middelgrote auto's) en het zoeken naar een dierenarts problemen oplevert, aangezien niet elke dierenarts kent deze soort.
  • Voor entertainment staat voldoende vrij land nodig. Het wordt verwacht voor 4 apen ongeveer 16 m² outdoor behuizing, waaronder een binnen- en buitenruimte en de bijbehorende klimmen. 24 graden en worden ontworpen een speciale verlichting worden aangebracht - de kamer temperatuur moet tussen de 22 zijn. Om de lagere-ranking dieren leveren, u heeft veel voedsel en water, die meerdere keren moet worden schoongemaakt en gevuld per dag. Afhankelijk van hoe vuil de vloer nest regelmatig moeten worden veranderd. De rieten matten van wandbekleding vereisen voortdurende aandacht en onderhoud. Boven alles, moet je een back-up apparaat moet in geval van een stroomstoring.

Het onderhoud en de verzorging van doodshoofdaapjes is zeer veeleisend, omdat het eten is gevarieerd, altijd fris en van hoge kwaliteit zijn. Sweets ernstige ziekten. Zorg ervoor dat uw dieren worden gespaard van het.

Tags: Vrije tijd, kopen, apen

Gerelateerde Artikelen aan Koop doodshoofdaapjes en houd diervriendelijk - dus gelingt`s

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden