May 30

Aloë vera is een aantrekkelijk, makkelijk te onderhouden plant. Dit biedt niet alleen het uiterlijk, gebruiken de positieve effecten.


Koop Aloe vera plant - praktische tips over het kopen en onderhoud


Koop een aloë vera plant en hun genezende kracht.Aloë vera, een interessante kamerplant

De echte Aloë is een van de gras zaailingen. Het vormt dichte rozetten van bladeren die groeien zonder of met korte stam uit de aarde. De Aloë Vera is een vetplant subtropisch, dus bespaart water. Dit gebeurt in de bladeren, die lijken dikke kussens, die worden omgeven door een dunne groene schil.

In het kussen is er een slijmerige geleiachtige naar de cel sap. Het vormt de basis voor de Aloë vera gel die wordt gebruikt als huidverzorgingsproducten en voor de behandeling van brandwonden. Net onder de huid is een bittere stof, de aloïne. In kleine hoeveelheden heeft een laxeermiddel, in grote maar ook kan leiden tot ernstige ziekten.

De bewering dat het ras 'Sweet' (Aloe vera barbadensis Miller) de bittere stof bevat is niet bewezen. De term "barbadensis" gaat terug naar het Engels tuinman en botanicus Philip Miller (1691-1771). Van een botanische oogpunt is het slechts een andere naam voor dezelfde plant, wordt een bepaalde eigenschap niet geassocieerd met het label.

Tips om de plant te kopen

Commercieel krijgen zaden en planten die al meer dan vijf bladeren. Vijf zaden kosten tussen de drie en € 4, een volwassen plant, krijg je afhankelijk van de grootte van 5-10 euro.

Aangezien de zaden vaak niet ontkiemen en opvoeding duurt lang, de aankoop van zaden is alleen aan te raden als je wilt om te experimenteren met het. Een plant van waaruit u kunt platen snijden, krijg je uit zaden pas na drie tot vier jaar. Daarvoor ze te zwak is om een ​​snede te ondersteunen.

Commercieel spot de planten iets duurder dan het Internet. Om dit, geen verrassingen te doen. Planten van postorder zelden gezien van zo mooi als de foto's op het net. Ze zijn ook vaak te nemen schade tijdens transport.

In het tuincentrum of supermarkt vindt u de planten te zien alvorens te kopen. Kies uit een grote plant met dikke vaste lamellen.

Overwegingen te koop:

  • Zaden zijn goedkoper, maar niet altijd ontkiemen.
  • De kweek van zaailingen duurt lang.
  • In planten uit postorder, weet je niet hoe sterk ze zijn.
  • Door het transport van de planten worden vaak beschadigd.
  • Commercieel spot de planten zijn een beetje duurder dan het internet.
  • U kunt zoeken naar een sterke gezonde plant in het bedrijf.

Onderhoud van kamerplant

Zoals de naam Desert Lily, naar de vetplant draagt ​​ook al impliceert, deze plant heeft weinig water. Is gevestigd in een lichte plaats, maar niet in de zon. Planten Wennen aan de nieuwe aanwinst slechts langzaam aan de middagzon. In de zomer, kunnen zij ook in de tuin, in de winter hebben ze naar huis te gaan.

Als de pot tijdens transport intact gebleven, moet u de plant niet te implementeren. Later, verpotten is alleen nodig als je mest af te zien of de installatie voor de pot te groot is. Ze hebben meestal alle drie tot vier jaar een grotere pot.

Over de aard van de potgrond, aloë vera geen grote claims. Ze houdt van zandige en droge bodem. Goed geschikt is ook Spezialerde voor cactussen, die je kunt kopen in kleine zakken in het tuincentrum.

Water de planten als de grond droog is slechts. Door natte substraat of wateroverlast optreedt rot. Onder meer in de zomer om de irrigatie water elke vier weken meststof toegevoegd.

Onderhoud van aloë vera

Actie


Kennisgevingen


Plaats


helder en zonnig na acclimatisatie


Onderlaag


Kakteenerde


Lijstwerk


alleen als grond droog is


Bevruchten


zomer elke vier weken


Sectie


wanneer een blad nodig


Overwinteren


heldere 12-15 graden, eventueel op kamertemperatuur

Met behulp van de genezende kracht

Als u een aloëblad gesneden met een mes, lopende enige tijd sap van de plant. Maak je geen zorgen, omdat de aloë vera sluit de interface opnieuw en gaat zeker geen resultaat.

Het sap bevat onder meer salicylzuur, een stof die helpt bij het bestrijden ontstekingen. Bij wonden of kleine brandwonden het sap een rustgevend effect kan hebben. Snijd een blad van de aloë vera en druk het sap in een kleine kom. Breng vervolgens de gel rechtstreeks op het letsel.

Neem het vel als rustgevende en koeling masker. Schil van de huid en pureer de Mark. Meng de gel met een theelepel honing en kwark en dragen het masker op. Na een blootstelling van ten minste tien minuten, moet je je gezicht grondig te wassen.

De plant wordt beschouwd als een wondermiddel voor kanker en diabetes. Het bewijs is simpelweg dat de gifstoffen in bloeddruk en paniekaanvallen leiden. Lees daarom vanuit een interne applicatie en te raadplegen voorafgaand aan het gebruik met een arts.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Koop Aloe vera plant - praktische tips over het kopen en onderhoud

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden