May 30

De Senseo-machine staat bekend om verse en lekkere koffie. Koffiedrinkers willen niet meer zonder. Maar als je zo nu en dan de wens om een ​​kopje thee te drinken, u helpen uw pad machine ook doorgaan. Er zijn verschillende manieren om een ​​kopje thee te brouwen.


Koken met Senseo koffie - hoe het werkt


Thee smaken uit de Senseo.De snelle kopje thee in tussen gewoon gaan met de Senseo.

Thee uit de Senseo

Een normale kopje thee combineert met de Senseo bereiden, omdat deze pod machine gewoon levert alleen warm water. Alles wat je nodig hebt is een theezakje.

  1. Gebruik uw Senseo pod machine hoofdzakelijk voor het bereiden van koffie, moet u het vóór spoelen. Laat voor een kop warme water zonder een pad in de padhouder door.
  2. Reinig vervolgens de toepassing en ook de padhouder grondig met water en afwasmiddel. Om te voorkomen dat de koffie smaak verstoort de thee.
  3. Een pad hoeft u niet in te voegen. Laat ondergaan een kop warme water. De temperatuur is natuurlijk niet zo hoog als in thee water uit de boiler. Maar het is nog steeds voldoende om de thee te brouwen.
  4. In de beker een theezakje hangen u en hem laten gaan helemaal naar uw persoonlijke smaak. Op deze manier u de Senseo gebruiken als een waterkoker.

Pads met thee in de pad machine

Ondertussen, veel fabrikanten bieden ook al klaar pads met thee in verschillende smaken. Je hebt een vrije keuze, wat voor soort thee u wilt jezelf voor te bereiden.

  • Theepads vaak iets kleiner dan de gebruikelijke koffie. Er zijn, net als bij veel andere Spezialpads ook aangeboden de juiste padhouder voor. Dit heeft als voordeel dat de koffie peulen fit. Het is echter noodzakelijk. U kunt de kleinere pads normaal padhouder laden.
  • Zelfs met het gebruik van kant Teepads je een zuiverder smaak van thee te bereiken, als u de Senseo verlaten via eerder eens en spoel de padhouder.
  • De koffie in de pads voor de Senseo is zeer fijn en ontwikkeld in een enkele passeren zijn aroma. U kunt de pull te verlengen, als je de hoeveelheid water voor de enkel kopje zodat slechts een half kopje passeert. Wacht even en de reeds gebruikte Teepad laat een tweede keer om te draaien door de Senseo. Dus de thee is sterker.
  • Voor echte liefhebbers van thee is de thee uit de Senseo zoals instant koffie voor een gepassioneerde koffiedrinkers. Het is een snelle vervanging, om de Senseo, maar betrouwbaar voorbereid.

Een pak Teepads - geschikt voor de Senseo - vervangen het theezakje en kan worden opgeslagen voor lang.

Tags: drinken, thee, Senseo, pad machine, voor te bereiden

Gerelateerde Artikelen aan Koken met Senseo koffie - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden