June 1

De gevonden voorwerpen kantoor op de luchthaven van München biedt regelmatige koffer veiling. Op deze veilingen kunt u doen met een beetje geluk bij het succesvolle bod van verloren voorwerpen echt koopje. Een van de hoogtepunten van de koffer veiling is bieden op ongeopende koffer verrassing.


Koffer veiling op de luchthaven van München - u moet zich bewust zijn van


Bid voor Koopjes op de luchthaven van München verloor eigendom kantoor.U moet zich bewust zijn van het Munich koffer veiling

  • Op de website "Fundbüro Munich Airport" kunt u de lijst van dingen die je kunt bieden op vinden. Zo kunt u voordat de koffer veiling schaffen en selecteer een overzicht van de veiling items al, op wat u wilt bieden.
  • Voorinschrijving is niet noodzakelijk voor de koffer veiling van gevonden voorwerpen kantoren op de luchthaven van München. Zo kunt u ook spontaan deelnemen aan de veiling.
  • Een paar uur voor de koffer veiling kunt u de gevonden voorwerpen in de voor dit terrein. Apparaten zoals MP3-spelers en digitale camera's, echter, moet je niet proberen. Een beschrijving van de goederen is voor inspectie aanwezig. Anders gewaarschuwd tijdens koffer veiling op bekende gebreken.
  • We nemen geen verantwoordelijkheid voor de authenticiteit van merkproducten of volledigheid van voorwerpen door de veilingmeester. Een latere klacht is niet mogelijk.
  • Cheques, kaarten en vreemde valuta worden niet geaccepteerd als betaalmiddel. Als je iets gekocht, moet je het bedrag onmiddellijk te betalen in euro's. Breng genoeg contant geld, dus met de verkoop.

Om de datum van de volgende koffer vinden in deze veiling

  1. Ga naar de website van de luchthaven van München .
  2. Klik op "Wachten en verbinden" en vervolgens op "Lost & Found".
  3. Selecteer "Fundbüro Munich Airport" en vervolgens op "veiling".
  4. Vind nu de datum en de plaats van de volgende koffer veiling van gevonden voorwerpen kantoren op de luchthaven van München. Ook kunt u de lijst met gevonden voorwerpen, die zal worden geveild vinden.

Tags: Leisure, Travel, München, luchthaven, koffer veiling

Gerelateerde Artikelen aan Koffer veiling op de luchthaven van München - u moet zich bewust zijn van

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden