June 1

Veel mensen hebben de neiging om 's nachts naar de occasionele reis naar de koelkast te maken. Ook al heb je de neiging om een ​​populaire koelkast Koe kan helpen.


Koelkast Cow - Kooptips


Buiten medeweten raid de koelkast? Niet als een koe is het alarm klonk.'S nachts naar de koelkast - een alarm helpt

Veel mensen zijn zogenaamde nacht eters. Ze staan ​​in het midden van de nacht en plundering, vaak half in slaap, de koelkast. Maar niet alleen 's nachts, is het moeilijk om veel mensen te bepalen wanneer en hoe vaak ze de koelkast. Zoals dieet, is het meestal niet altijd gemakkelijk om de eigen eetgewoonten regelen. Een dier gemaakt van plastic, die altijd klinkt een alarm wanneer de kast wordt geopend: Om deze reden, kan het nuttig zijn om een ​​beetje helper voor het huis te krijgen. Hier Bijzonder populair is de koe - maar ook bijzonder moeilijk te verkrijgen.

Hoe de koe te krijgen

  • Voor een tijdje was er de koelkast-koe, wiens handelsnaam "Diet helper" is, in tijden van Müllermilch als begeleiding. Dit werd al snel uitverkocht, maar wordt aangeboden van tijd tot tijd op eBay.
  • Anders is er de koe van tijd tot tijd in souvenirwinkels. Regelmatig aangeboden, maar het is helaas nergens.
  • Anderzijds is er echter de bekende voeding varken dat dezelfde functie heeft, maar niet moos als een koe, maar grunts als een varken.
  • U kunt het varken te kopen in bijvoorbeeld Westfalia, maar het kan ook gewoon verwijzen het Internet via Amazon. De prijs is niet erg hoog: Verwachten tussen de tien en vijftien euro betalen, met het internet zelfs de scheepvaart wordt toegevoegd.
  • Zorg er ook voor om aanbiedingen van Tchibo, want er waren tijden een ijsbeer-alarm dat een klacht ingediend bij de koelkast deur te openen, dat zal ook warm voor hem.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Koelkast Cow - Kooptips

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden