May 31

Zwangerschap is een unieke en dramatische ervaring voor elke vrouw. De hormonen plotseling het hoofd, alles in het lichaam is aan het veranderen en het bewustzijn, in je eigen lichaam groeit een baby zoom, de gevoelens kunnen vaak rijden de achtbaan. Soms is de aanstaande moeder niet echt bewust dat een kleine man woont in het. Des te beter dan de langverwachte ogenblik veroorzaakt wanneer men waarneemt plotselinge een klop in de buik. Het buikje bewoners willen contacteren voor Mama. Lees hier hoe deze momenten uitgegroeid tot een mooie en intieme ervaring.


Knocking in de buik tijdens de zwangerschap - contact met uw kind


Zwangerschap is een unieke ervaring.Wat je nodig hebt:

 • Kalmte
 • Geduld

De timing van de eerste klop

Ze reikhalzend uit naar de eerste delicate kloppen in je buik? Vergeet niet, elke zwangerschap verloopt individueel en het hangt af van verschillende factoren, wanneer u de eerste bewegingen van je baby waarnemen. Maar maak je geen zorgen als het duurt een beetje langer, zal uw kleine schat te melden in alle omstandigheden.

 • Als je zwanger bent voor de eerste keer, bent u waarschijnlijk op de hoogte van 20 tot 23 per week, of het begin onbewust, voel je de bewegingen van de foetus. Heeft u nog zwangerschappen U kent het gevoel al en je kunt de gebonk in mijn maag al in de 18e week rond voelen en toewijzen aan de foetale bewegingen.
 • Wanneer je je baby voelt, kan ook worden gerelateerd aan de oorspronkelijke gewicht waarmee je start in de zwangerschap. Slanke vrouwen kunnen al het gevoel foetale bewegingen eerder dan vrouwen die beginnen met een beetje meer "love handles" in de zwangerschap.
 • Een andere factor is de vraag of u een anterior placenta of een achterste placenta. Dat wil zeggen, als je baby is net achter de buikwand of de placenta ligt tussen buikwand en baby. In het laatste geval kan het zijn dat zij de beweging iets later waarnemen.

"Hi Mom" ​​- In de buik krijgen dingen in beweging

 • Veel vrouwen melden hoe ze ervaren de eerste bewegingen van haar kind. Een lichte fladderende; Vlinders in de maag; Luchtbellen die stijgen of als een "innerlijke Pups". Het voelt gewoon anders en elke vrouw voelt anders. In het begin zul je misschien worden verward met een nerveuze maag of darmen.
 • Aan het begin van deze gevoelens, kunt u nog steeds een beetje onzeker, maar als u herhaaldelijk dezelfde tekenen uit te voeren, kunt u er zeker van dat het je baby, die ongeveer gymnastiek schoppen in je buik. In de komende weken zal zijn levendig en sterk kicks van de aanvankelijk zacht geklopt.
 • Misschien zult u het bericht in de tijd dat je kleine astronaut ontwikkelt zijn eigen ritme als het actief wordt salto's en wanneer het in slaap. Als de moeder is actief, de bewegingen van de moeder opwegen tegen de Small om te slapen, en toen de moeder wil een rust te nemen, dan is de kleine actief wordt.
 • Wanneer zijn krachtige kicks uit de delicate duwtje, kunt u heel mooi contact met hem. Geduld en rust is een topprioriteit hier.
 • Maak het jezelf gemakkelijk, en leg je hand op haar blote buik. U kunt beroerte de buik en praten met zachte woorden met uw baby. U zult merken dat uw kind zal reageren met een klop en u kunt een zachte klap voor je hand te voelen.
 • Wees niet bang te zijn, maar soms is dit een dag waarop uw kleinere kruimels beweegt soms minder. Net als de volwassenen, de baby's zijn klein zijn hetzelfde elke dag actief.
 • Hoe verder de zwangerschap en hoe minder ruimte heeft je baby in je buik, hoe meer opnieuw te verlagen lichtjes de foetale bewegingen.

Geniet van deze unieke momenten van je zwangerschap, waar u contact opnemen met uw baby. Want ook in dit stadium kunt u een band met je kind op te bouwen door streelde het en praat met hem. Prachtig zijn ook de momenten waarop u kunt genieten in je buik samen met uw partner kloppen en hij voelt ook het buikje bewoners.

Tags: Familie, baby, zwangerschap, maag, kloppen

Gerelateerde Artikelen aan Knocking in de buik tijdens de zwangerschap - contact met uw kind

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden