May 31

Zonder de knie spieren veel niet mogelijk zou zijn - of bij het lopen, traplopen of fietsen, de knieën zijn nieuwe uitdagingen elke dag verstrekt. Helaas kan het gebeuren dat deze starten vanaf overbelasting pijn te doen. Zeker je heb het meegemaakt: je uit de fiets en merken een scherpe pijn in de knie. De reden - zwakke spieren. Dit betekent echter niet, moet men leren leven. U kunt ook werken uit dit deel van het lichaam en het versterken van de juiste oefeningen. Maak een einde aan pijnlijke knieën.


Knee spieren te versterken - met deze oefeningen slaagt's


Versterken knie spieren met oefeningenMisschien heb je ooit voorgeschreven u een aantal medicijnen naar de dokter en die vanwege deze pijn of je geadviseerd om te sporten. Echter, pijnstillers zijn niet altijd geschikt, omdat pijn in de knieën acuut en dus verdwijnen op zichzelf weer daarentegen sport reeds een goede oplossing. Maar wat oefeningen nuttig zijn? Hoe kunnen we het beste versterken knie spieren en wat er nog moet worden beschouwd? In deze gids, krijg je een paar belangrijke aanwijzingen voor spiertraining. Verder vindt u het tweede deel van deze beschrijving een paar goede oefeningen om spieren op te bouwen ontvangen.

Het werkt met de opbouw van de kniespieren

De spieren rond de knie, hem te helpen in beweging is en, nog belangrijker, bij het buigen. Iedere keer dat je gaat zitten, zelfs als u reist met de fiets, het been is automatisch gebogen. In dit geval is de verbinding, die zit een kniegewricht tussen het boven- en onderbeen, vastgehouden en gestabiliseerd door de spieren.

  • Zoals elke spier wordt opgebouwd door eiwit en het weefsel van de kniespieren. Dus je moet aandacht besteden aan eiwitrijk voedsel. Vis, wit vlees, sojaproducten en peulvruchten (ze bevatten plantaardig eiwit) zijn zeer gezond.
  • Drink veel vloeistoffen - zijn de gezondste en blijven water en ongezoete thee. Door vocht wordt bloed dun gehouden en invloed bloedstroom positief. De zuurstof in het lichaam fluïdum sneller in de spieren.
  • Regelmatige lichaamsbeweging - het is niet allemaal tegelijk gedaan. Drie lessen per week zijn ideaal. Even belangrijk als de sterkte van de spieren zijn ook de rustende fase. Ten minste een dag van rust helpt de spieren al voor de regeneratie.

Versterken knie spieren met deze oefeningen

In het algemeen kunnen we zeggen dat alle activiteiten waarbij de benen wordt beweerd dat de spieren rond de gewrichten te helpen aan de opbouw. Toch eenvoudige lopen is niet genoeg om geen pijn in de toekomst op afstand te houden.

  • Neem het wiel. Het is niet alleen omwille van het milieu, maar ook voor je lichaam, is het raadzaam van tijd tot tijd soms trappen. Door de druk uit te oefenen met de benen op de pedalen, inspireren je spieren om te groeien.
  • Hoe goed is je gevoel voor evenwicht? Balanceren op een been zal zelfs versterken van de kleinste spieren. Houd gedurende 20 seconden op elk been.
  • Probeer met de zogenaamde "Hock-stretch springt". Je gaat naar hurken, gain momentum en dan sprong in de lucht. De kracht die u nodig hebt voor een snelle montage en burp de opkomst op de grond zal niet je knie spieren missen de noodzakelijke stimulans.
  • Geprobeerd en True - squat. In deze sessie gaan zitten jij en rechtop staan ​​toen. Deze eenheid repeat in drie sets met 15 herhalingen. Degenen die willen kunnen kleine gewichten te nemen in haar handen. Om overbelasting te voorkomen, moet u deze methode gebruikt, echter alleen van toepassing als Intermediate.
  • De lunge: Imagine eerste rechter, de benen op heupbreedte. Beweeg nu één been in een halve cirkel beweging opzij, ondersteuning van uw gewicht op dit been en sleep deze vervolgens terug. Hetzelfde maken met de tweede etappe ook.
  • Deze oefening is een handige uitvalsbasis, in voorkomend geval, door bijvoorbeeld een sport matras. Ga liggen met je rug op en zet de zolen van je voeten plat op de vloer. Nu gebaseerd off, zodat je je heupen en romp te verhogen. Houd deze positie gedurende tien seconden. Afvoer je lichaam en herhaal deze oefening.

Degenen die de bovenstaande punten in acht en voert de oefeningen zonder haast, zal al snel de gewenste resultaten te krijgen. Dergelijke training zal niet alleen de sterke punten van de knie spieren, maar ook het handhaven van algemene gezondheid. Knieproblemen en pijnlijke ongevallen worden vermeden.

Tags: sport, oefening, het uitoefenen, kniepijn

Gerelateerde Artikelen aan Knee spieren te versterken - met deze oefeningen slaagt's

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden