June 1

Een knie spiegeling wordt uitgevoerd voor diagnostische of therapeutische redenen, zoals in het geval van inbreuken op de meniscus of kruisbanden uitgevoerd. Hier in algehele anesthesie of plaatselijke verdoving, de artroscoop wordt ingebracht in het kniegewricht gap. Wat je nu nodig hebt om te overwegen wanneer een knie spiegelen?


Knee mirroring - u moet zich bewust zijn van


In een knie spiegelen ze moeten voor en doen na de procedure een stuk.Wat u moet weten voordat u een knie spiegelen

Laat u voor de operatie van de voorschrijver in detail over de procedure, adviseert potentiële complicaties en alternatieven.

  • Typisch, moet je stoppen met bloedverdunnende medicijnen (ASA = aspirine, coumadin, clopidogrel) voor de operatie.
  • Als een knie spiegeling wordt uitgevoerd bij de knie schade in verband met pijn, moet u in de laatste week voor de procedure alleen pijnstillers die geen aspirine bevatten (ASA = aspirine dus geen, Thomapyrin etc. bezetten). Maar hier over adviseren de artsen!

Hoe moet je je gedraagt ​​na de operatie

  • Zelfs na de operatie, maar pijnstillers die geen bloedverdunnende werking treden, anders kan leiden tot bloedingen in de aangetaste knie!
  • Zeef de geopereerde knie alleen voor zover de arts voorgeschreven. In de meeste gevallen kunt u deelnemen stam van de knie na de operatie, dat wil zeggen met krukken en niet met de volle lichaamsgewicht.
  • Veelvuldig aanschaf en weer hoog in het verdere verloop te voorkomen dat de overeenkomstige voet een sterke zwelling van de knie
  • Om veneuze trombose tegengaan u beweegt zoveel mogelijk en toegestaan ​​door de dokter.
  • Als u niet toegestaan ​​om veel rond te bewegen, zult u heparine spuiten om trombose te voorkomen krijgen. Het is belangrijk om te laten zelfs controleren het bloedbeeld in de week.
  • Special forces teams of zware belasting (bijv. Omdat sport). Pas na overleg met uw arts Fysiotherapie na knie spiegelen aan knie mobiliteit die u krijgt voorgeschreven verbeteren.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Knee mirroring - u moet zich bewust zijn van

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden