May 31

Rood haar verschijnen mysterieuze, sensuele en extravagnt. Om gebleekt haar nieuwe kleur is echter vaak beladen met moeilijkheden - behalve voor de kleur 'rood'. De gebleekte haren toont de rode kleurpigmenten over het algemeen goed. zonder toveren onverwachte tinten. Merk echter op dat gebleekt haar heeft witte kleurpigmenten. De kleur rood zal zijn zo luid en sterke kleuren te zien speciaal. Dus haar haar is niet te fel, moet u een kleur rood die niet te opzichtig en te licht te selecteren.


Kleur gebleekt haar rood - het is dus niet te fel


Een wilde rode manenWat je nodig hebt:

 • goede Haarkoloration of intensief toner

Bereiding van verven gebleekt haar

 • Ten eerste moet je kiezen voor een goede haarverf,. Ga naar de beste kapper van uw keuze en krijgen een aantal adviezen. Echter, je moet alle items te kopen van de kapperszaak, ook in conventionele drogisterijen er goed haar kleuringen.
 • De kleur wordt weergegeven op de kleur niet overeen met de kleur, kunt u achteraf, omdat je haar blond geverfd. Uw kleur zal worden van de intensieve en opzichtig veel. Kies daarom een ​​zachte kleur rood of roodachtig bruin of kastanjebruin, afhankelijk van of u liever een lichter of donkerder tint te maken.
 • Haar haar wordt sterk beïnvloed door de kleuren. Ondertussen moet u zich bewust. Speciaal voor gebleekte haarkleuring is schadelijk omdat deze ernstig is behandeld reeds vooraf met waterstofperoxide. Daarom is ook eigenaar van de tentoonstelling kleurpigmenten. Behandel je haar voordat kleuren zo ooit met een intensieve conditioner die het haar op de daaropvolgende verfproces voorbereidt. De meeste van deze kuren zijn Haarkoloration met de meegeleverde. Gewoon lezen wat het op de verpakking staat, en de aankoop indien nodig, typ een haar behandeling voor het kleuren.

Verven de droom kleur "rood"

In uw kleuring een Färbanleitung vertelt u stap voor stap hoe verder te gaan in het verven. In het algemeen kunt u als volgt te werk:

 1. Nadat u het haar behandeling hebben gewassen, droog het haar droog met een handdoek. Je haar moet niet worden geföhnd, kan een beetje vocht nog steeds op je haar te blijven.
 2. Neem de in de verpakking handschoenen en trekken door dit.
 3. Toegang tot de kleur en vul een kleur injectiespuit. Dit is ook opgenomen in het pakket.
 4. Nu komt het aan op vaardigheid. Als je je haar alleen te kleuren, moet je snel en doelbewust te werken, omdat de kleur moet gelijkmatig worden verdeeld over het haar echt. Aangezien dit kan worden de beroemde strepen of vlekken die na hen bederven het plezier van verven. Vragen best je vriendin of moeder om hulp. U of de helper moet de kleur gelijkmatig te verdelen in het haar en kan al te veel tijd, omdat de kleuring begint vanaf het moment van toepassing. Neem een ​​kam best om te helpen en kam het haar tijdens het verven. De beste manier om te grijpen van het krijgen van kleine delen van het haar en het dragen van de kleur op daar.
 5. Wees extra voorzichtig bij de haarlijn. Als de kleur op uw huid krijgt, dit is niet zo slecht, omdat de kleur met zeep goed kunnen wassen.
 6. Laat de verf nu zo lang te bewegen, want het is in de bijsluiter. Heeft u een minder intensief resultaat wilt, kunt verkorten de weken tijd. Voor een meer intense blik, kunt u de kleur langer te verplaatsen.

Zorgvuldig wassen van de rode kleur

 1. Was de rode kleur nu met warm water ook. Dit uitloging proces duurt langer dan een normale wasproces, omdat de kleur echt moet volledig worden uitgewassen.
 2. Was tot het water in het bad of douche is duidelijk geworden en echt geen kleur meer beschikbaar is.
 3. Droog je eerder geblondeerd haar met de handdoek en niet blazen, was je haar al genoeg gespannen.

Goede haarverzorging is de alfa en omega

 • Uw nieuwe haarkleur schijnt hopelijk in al zijn glorie! Om dit zo lang mogelijk te krijgen, moet u nu de behandeling van uw haar met speciale shampoo voor rood gekleurd haar. Deze zijn ook verkrijgbaar bij de drogist of vraag uw kapper om te kopen.
 • Ook behandel het haar gedurende enkele weken met een goede conditioner, aangezien is erg sterk aangetast en is nu speciale zorg. Je wilt tenslotte maar mooi glanzend haar en niet afgekapt, stro-haar.

Zelfs wanneer het kleuren van het haar eenmaal werkt, is dit niet altijd het geval. Voordat u kijken op het hoofd als een chipmunk, zou je beter naar een kapsalon. Hier de garantie van een goed resultaat is significant hoger dan de zelf-experiment. Vooral met de kleur "red" dit een veilige stap. Veel plezier met je rood haar!

Tags: Schoonheid, haarkleur, haarkleuring

Gerelateerde Artikelen aan Kleur gebleekt haar rood - het is dus niet te fel

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden