May 31

Wilt u uw kind jurk als een kikker, misschien voor Carnaval, een feest voor de kinderen of een toneelstuk? Dus een kostuum kunt u snel naaien en eenvoudige middelen van het zelf.


Kikker kostuum voor Kids SEW - een gids


De grote bolvormige ogen zijn typisch.Wat je nodig hebt:

 • groene trui hoeslaken
 • Veiligheidsspelden
 • groen naaigaren
 • Naald
 • eventueel naaimachine
 • 2 schuim ballen of piepschuim ballen of aluminiumfolie
 • witte stof kladjes
 • dikke zwarte marker
 • eventueel groene kleur of dikke groene viltstift
 • Shirt en leggings in groen of neutrale kleuren

Om het kostuum naaien

 1. Voor de kinderen in het basisonderwijs, een jersey hoeslaken voor de normale matras is. Voor jongere kinderen, kan een blad voor de baby matrassen voldoende dat je moet proberen te zijn.
 2. Breng zodat de naden zijn het laken op de hoeken buiten. Zet uw kind een van de smalle zijden als een kap over haar hoofd.
 3. Trek de andere smalle zijde van de rug tussen de benen omhoog, totdat de schouder.
 4. Nu komt het aan op de zijkanten te sluiten zodat knipsels blijven op het hoofd met een kap, voor de armen en de benen. Steek eerst met veiligheidsspelden aan de linker- en rechterkant naad van waaruit u te sluiten op de schouders. Zorg ervoor dat het kind later kan opstijgen het kostuum door het hoofd opening.
 5. Markeer met veiligheidsspelden aan de linkerkant en aan de rechterkant de latere zijnaden. Hier outs moeten voor armen en benen blijven.
 6. Laat het kind opstijgen en te controleren of de kop cut groot genoeg is de sheet.
 7. Sluit de gemerkte naden, in totaal zijn er vier, met een naaimachine of met de hand.
 8. Evert de binnenkant van de aangenaaide samen bed doek naar buiten. Het kostuum is nu bijna klaar. De kikker heeft slechts ogen.

Dit geeft de ogen van de kikker

 1. Als je niet foam ballen of piepschuim ballen hebt, vorm je twee ballen van aluminiumfolie in de gewenste grootte.
 2. Snij twee stukken van witte stof, zodat u de ballen omcirkelen. Dit kan ook delen van een oud T-shirt of een in onbruik geraakte boodschappentas zijn.
 3. Wrapping elke bal met één van deze stukken en naai de stof op één plaats met uw hand samen.
 4. Als u wilt, kunt u een helft van elke bal te schilderen met een geschikte kleur of een brede pen groen. Dit is dan de achterkant van het oog.
 5. Verf op elk oog met de zwarte marker een leerling.
 6. De ogen worden later ingesteld op het hoofd. Daarom wijzen op de voorste rand van de motorkap, de plaatsen waar u wilt de ogen naaien.
 7. Tekenen op elk oog een cirkel rondom het punt waar de stof aan elkaar genaaid. Gebruik deze vlag om de ogen te naaien met zijn hand op de motorkap, want als een bal op slechts één punt is bevestigd, zij later wiebelt te veel.
 8. Combineer deze kleine jumpsuit met een groen T-shirt en een groene panty of legging. Als je gewoon niet hebben groene kleren bij de hand, andere neutrale kleuren zijn geschikt.
 9. Als u wilt maken van uw kind, dan kunt u het beste het hele gezicht groene make-up en een brede, rode mond schilderen. Ogen kikker zitten al op zijn hoofd.

Deze kikker kostuum is comfortabel en is goed, of gedragen over, broeken en jassen. Alleen voor kinderen die pas onlangs hun luier af te zweren, het is minder geschikt omdat het niet kan worden nemen zo snel af.

Tags: Kinderen, Ambachten, carnaval, kostuum, kikker

Gerelateerde Artikelen aan Kikker kostuum voor Kids SEW - een gids

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden