May 30

U kunt verschillende installaties selecteren om planten ringen bevolken. Maar wees ervan bewust dat niet alle planten gedijen goed naast elkaar.


Kies planten voor het planten ringen


De Clematis U kunt zetten in het planten ringen langs de muur.Het vinden van geschikte planten

  • Deel gewenste planten met betrekking tot hun natuurlijke groei in categoriën.
  • Gebruik wijnstokken of opknoping groeiende planten als dekmantel voor de emmer.
  • Tall planten kunt u zich wenden vullen elkaar idealiter via bodembedekkers.
  • Verdeel de in aanmerking komende planten in kleurgroepen.
  • Op deze manier levert later een harmonieus totaalbeeld.
  • Zorg ervoor dat zoveel mogelijk op Winterhardheidscode.
  • Dit maakt frequent verpotten, voorkomen dat er een echte stressor voor de bloemen, van welke aard.

Basic apparatuur voor het planten ringen

Voor het planten van ringen steen planten zijn geschikt als de houseleek of de blauwe kussens, die overvloedig, zeer goed bloeit. Zelfs lage struiken zoals de akelei of de winterharde "Viola akelei" je moet verhuizen naar de meer keuze. Vind je het leuk groen, kunt u verschillende grassen of schietmotten planten en dat kan de pannen dekken.

Kruiden kunnen ook een uitstekende gelijkspel en schik ze in het planten ringen. Tijm heeft een zeer mooie bloemen en kruiden zoals rozemarijn ruiken heerlijk.

Installaties voor verschillende toepassingen

In planten ringen voor omvaart terras kunt u planten als blikvanger voor bijvoorbeeld narcissen of tulpen. Op muren eerder zijn ranken. Selecteer hier fuchsia of kronkelen clematis, kunt u in een grote aanplant ring en voorzien van hekjes ook gebruiken als een scherm.

Voor helling stabilisatie of schermen kunt u concreet onderhoud planten zoals gebruiken als klimop of alyssum, in zware stenen. Een kruidentuin kan worden gemaakt op de begane grond of een verhoogd bed met rozemarijn of basilicum planten in stenen.

Maak aanplantrechten

Vul eerste aanplant snap aanplant ring in het onderste derde met grind. Vervolgens moet je de tuin of potgrond die het beste is voor zo bevruchte, als uw planten nodig hebben het te gebruiken.

Voor het planten zet je bloemen met voldoende afstand van elkaar in de grond en schik ze visueel aantrekkelijk. Let op de verenigbaarheid van de fabriek aan elkaar: rozen gaan een bijvoorbeeld naast narcissen of tulpen.

Sensible grote planten zoals rozen en tulpen kan stabiliseren door de aanplant van bodembedekkende planten zoals verbena, doen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Kies planten voor het planten ringen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden