May 31

Gemeenschappelijke crafting voor Kerstmis in de kleuterschool is altijd een uitdaging, want het is niet makkelijk om veel kinderen animeren tegelijkertijd voor Kerstmis ambachten. Maar goed voorbereid je slaagt vastbesloten eenvoudig, Kerstmis mousserende sterren.


Kerstmis ambachten in de kleuterschool - dus slagen eenvoudige ster


Sterren kunnen ook al sleutelen kleuters.Een goede voorbereiding is belangrijk in de kleuterschool

Als je wilt sleutelen in de kleuterschool met alle kinderen met Kerstmis, een goede voorbereiding is erg belangrijk, omdat anders de kerst ambachten kan stressvol zijn.

 • Ten eerste, na te gaan hoe de ster die u wilt sleutelen aan de kinderen, eruit moet zien.
 • Verkrijgen de voor dit materiaal.
 • Aangezien kinderen verschillende leeftijden, zij dienovereenkomstig verschillende vaardigheden. Sommige zijn al zeer bekwaam met een schaar, terwijl anderen nauwelijks een dergelijk recht in eigen handen kunnen nemen. Daarom moet je verschillende moeilijkheidsgraden bieden om hier te bewerken.
 • Teken voor de kleinere uitgesneden bouw papier ster al op de voorkant, zodat zij zich kunnen richten op het snijden.
 • Maak voor ouderen, bestaan ​​er, door hen zelf kunnen worden overgedragen naar de gekleurde card, alvorens de snijwerk.
 • Zorg ervoor dat elke kleuter heeft voldoende ruimte beschikbaar is en voor het bewerken van materiaal dat nodig is binnen handbereik.

Sleutels tot succes Kerstmis ambachten

 1. Laat de kinderen een kant-Star, zodat ze kunnen zien wat ze zijn bedoeld om de ambachten van Kerstmis te creëren.
 2. Maak ze stap voor stap op een ster, hoe verder te gaan om de ster te voltooien.
 3. Laat de kleintjes nu de sterren uitgesneden en hulp bieden als dat nodig is. Het is beter, echter weinig herhaaldelijk aanmoedigen om zelfstandig te beheersen de kerst ambachten.
 4. Show pestkoppen, hoe de ster op de ambachtelijke papier eerste tekenen en snijd deze.

Een gemakkelijke manier om de sterren te versieren

Simple ster krijgen door een beetje glitter en feestelijke, geschikt voor Kerstmis look. Dit effect kan worden bereikt met eenvoudige middelen zelfs kleine kleuters al.

 1. Geef de kinderen verschillende glitter lijm sticks. Ze hebben een mooie glitter in hun hardnekkige lijm opgenomen, het is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
 2. Instrueer de kinderen naar de randen van de ster met glitter lijm reproduceren lang.
 3. Zorg ervoor dat de kleintjes zeer gelijkmatig trekt de lijm stok over de rand om een ​​mooier effect te bereiken.
 4. Laat dan, nog meer naar smaak van de sterren versieren met glitter.
 5. Plaats de ster aan het eind opzij te drogen, omdat veel kinderen zijn erg gul verspreid de lijm, zodat het navenant lange tijd die nodig is om te drogen. Het is ook belangrijk dat je ofwel zorgen voor de ster met de naam of plaats het op kleine stukjes papier met de naam.
 6. De gedroogde sterren kunnen vervolgens worden voorzien van een gaatje in een golf op te hangen. Hiervoor is een stempel is zeer goed.

Is de lijm gedroogd, kunt u de sterren hangen met de kinderen samen en zo verfraaien kleuterschool tot sleutelen. Bovendien, de gemeenschappelijke kerst ambacht op de komende gelukkig kerstfeest stemming voor.

Tags: Kinderen, Ambachten, Kerstmis, kleuterschool, Kerstmis ambachten, sterren, papier sterren

Gerelateerde Artikelen aan Kerstmis ambachten in de kleuterschool - dus slagen eenvoudige ster

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden