May 30

Bestaan ​​tussen alle soaps respect. De ingrediënten verschillen, met het best bekend voor de begroting en het dagelijkse leven zijn de kern zeep en de gal. Deze stukken zeep, kunt u soms gebruiken voor verschillende doeleinden.


Kernseife en gal - het verschil


Kernseife kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden.De wrongel soap - wetenswaardigheden achtergrondinformatie

Het wasmiddel is een product dat niet alleen geschikt voor het wassen van de handen of de huid, maar blinkt ook in andere toepassingen op effectiviteit.

  • In principe wrongel zepen zijn geurloos en bevatten vetzuren die worden verkregen uit natriumzouten. Het uiterlijk kan van bruinachtige wit tot licht, de gebruikte vetzuren zijn vaak van mindere kwaliteit.
  • De kern zepen vaak de basis voor de productie van zepen, die vervolledigd volgens andere bestanddelen, kan dit kleurstoffen of parfums en geurstoffen.
  • De naam van deze soort zeep komt door de creatie en het productieproces. Vanuit zeep massa die water kookt in een grote hoeveelheid en natriumchloride (zout) wordt toegevoegd, kan de zogenaamde. Zeep kern worden aangebracht na enige tijd. Aangezien deze supernatant gestort massa is sterker dan de rest, zo pittig, heeft zich ontwikkeld van dit preparaat, de naam wrongel zeep.
  • Dienovereenkomstig is een van de vetzuren en zouten van de exacte ingrediënten met een reinigende werking, zij het reinigen eigenschappen van oppervlakteactieve stoffen.
  • Daarom kunt u de zeep ook naast de reiniging van de huid te gebruiken om stoffen die niet per se eigen water, met inbegrip van vet en minerale oliën vrij te geven. Echter, je moet niet de zeep gebruiken voor gezichtsreiniging, want dit kan resulteren in een significante Ontvet de hoornlaag.
  • Zelfs anders, het mogelijke gebruik van de zeep met respect. Relatief flexibel omdat borstels die zijn gereinigd met zeep, een veel langere houdbaarheid, ook voor het verwijderen van luizen op tuin- en kamerplanten van dit type zeep is ideaal bij een afkooksel ervan fabricage en spuiten van de aangetaste planten mee.

De gal - het verschil in de wijze van gebruik

Ook Gallseife bevat soms deelt de harde zeep, in tegenstelling tot de oorspronkelijke, pure Kernseife de gal verdere componenten zijn echter niet toegevoegd.

  • Wanneer gal is daarom - in tegenstelling tot gewone zeep - al in een vergevorderd product. Dit os gal wordt niet toegevoegd, zodat u kunt vertrouwen op een solide stukken zeep of vloeibare zeep op het eindproduct.
  • Boven alles, de zeep is om vlekken in kleding en textiel te verwijderen. De reinigende werking is toegeschreven aan de galzuren valt ook taurocholinezuur en glycolzuur als werkzame bestanddelen.
  • U kunt dit soort zeep gebruiken voor verschillende vlekken en onzuiverheden toe te passen, met name voor problematische vuilresten als bloed, zetmeel, vet, eiwit en fruit vlekken zeep ontwikkelt haar reinigingskracht specifiek. Je moet aangetast kleding of ander textiel hydrateren en te werken met de zeep met druk en vlekken wrijven. U kunt dan opgelost vlekken wassen of voer het deel in de wasmachine te wassen gewone.

Daarom moet, vanwege de verschillen tussen de twee soorten zeep, alleen gebruiken als bepaling toelaat. Vooral Gallseife moet je niet gebruiken voor het reinigen van de huid, in het wasmiddel, moet u het gebruik van de hand reinigen beperken - te wijten aan ontvetting van de huid.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Kernseife en gal - het verschil

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden