May 31

Haar lijden aan een gebrek aan zorg en in tal van externe factoren vaak schade, zodat de structuur bros en het haar er droog en aangevallen. Gerichte keratine kan hier bieden aanzienlijke verlichting. Bij toepassing van bepaalde factoren worden beschouwd, zodat het haar behandeling succesvol is.


Keratine voor haar - dus je gebruikt het medicijn op


Met Keratine haar verwerven van een solide structuur weer en worden beschermd tegen invloeden.Wat je nodig hebt:

 • Care Shampoo met Keratine
 • hooggeconcentreerde serum met keratine

The keratine - Doel van de actieve ingrediënt

A keratine of een keratine behandeling kan worden toegepast op specifieke haarproblemen, de betwiste structuur te versterken.

 • Keratine bepaalt een natuurlijke stof die van nature in het haar.
 • Keratine kan worden ingetrokken door het haar net zo belangrijk essentiële vetzuren en vocht, zodat uw haarstructuur wordt verzwakt en handelen je haar dof en glansloos.
 • Je moet voorkomen dat heet haar drogen met een föhn, door het instellen van de luchtstroom alleen lauw. Omdat heet föhnen, langdurige blootstelling aan de zon en agressieve shampoos vele surfactanten drogen structuur snel, zodat het haar kan slecht worden, borstelen en kammen. De glans en het volume met deze valse maatregelen gaat zeer snel verloren.
 • De externe toepassing van keratine in huidverzorgingsproducten vult de ontbrekende ingrediënt, zodat de poreuze en gevoelig haar structuur wordt opgebouwd en hoorncellen van de haren weer gesloten en dus beter beschermd tegen externe invloeden.
 • De keratine wordt op zodanige wijze dat de extern stabiliserend eiwit stof wordt opgenomen in hoge concentraties in het haar uitgevoerd voeden en dus de structurele schade kan worden hersteld.
 • Na de behandeling, je haar herwint weer de gebruikelijke gladheid en soepelheid en glans en kan veel beter dan zonder de effectieve ingrediënt gestyled worden. Men spreekt in dit kader van de zogenaamde. Anti-kroes effect, zodat je haar blijft in plaats daarvan zijn als gewenst na het kappen minder snel 'vliegen', maar.
 • Keratine, of de aminozuren die worden gesynthetiseerd om keratine in je lichaam, kun je em uitvoeren organisme capsules. Belangrijk is dat het product cysteïne is opgenomen, zodat een van de grondstoffen waaruit keratine wordt gevormd. Echter, je moet aandacht besteden aan een evenwichtige voeding zodat u alle bouwmaterialen uit te voeren over. Supplementen moeten worden gebruikt volgens de instructies van de fabrikant en verduidelijking van de te nemen met de arts om uit te sluiten bijwerkingen.

Het haar van de structurele eiwitvoorziening - Application Notes

De vezel eiwit moet bij lange haren aan de structuur en de cuticula gebruik te beschermen en ook als u al last heeft van structurele schade van het haar. U kunt Keratine zonder het risico van verkleuring gebruik bij koloriertem haar.

 1. U moet ten aanzienlijke haar schade, gespleten haarpunten, droogte, klitten voordat de feitelijke keratine je haar met een keratine shampoo uit de drogist, en het gebruik van de kapper of een apotheek. Houd dit is zo dat de actieve ingrediënten voedt je haar aan de application notes van de fabrikant zelfs bij wassen soepel.
 2. Was daarna de shampoo. U zal onmiddellijk merken dat het nog vochtig haar heeft al een betere structuur en gemakkelijker borstel of kam kan.
 3. Genieten gedurende enkele weken en maanden de voordelen voldoende Keratinzufuhr moet je dan voorzien van een Sprühkur of sterk geconcentreerde serum in het haar, waardoor de structurele eiwitten van de cuticula van het haar letterlijk kunnen binnendringen en dat de schade in de constructie worden gefixeerd op lange termijn ,
 4. Afhankelijk van het serum of van de behandeling moet u het haar te verlaten en kam het haar zoals gewoonlijk. U moet echter onthouden van te warm drogen, dus dit gaat niet, schaadt de haarstructuur.

Als alternatief voor keratine in het huis kan ook worden uitgevoerd bij de kapper de maatregel uitgevoerd. Daar de poriën van het haar wordt geopend, dan is het haar behandeling met keratine en vervolgens het actieve bestanddeel wordt omsloten door ijzer. Betaalbare behandeling is zelf-georganiseerd door de producten toch.

Tags: Schoonheid, haar, haar structuur, keratine

Gerelateerde Artikelen aan Keratine voor haar - dus je gebruikt het medicijn op

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden