May 30

Een kast voor wasmachine en droger lost de meeste problemen van de ruimte. De kasten kunt u de ruimte optimaal te gebruiken op de apparaten of gecamoufleerd bieden aan de machine in woonkamers en keukens.


Kast voor wasmachine en droger - zinvol?


Een tussenliggende constructieframe maakt het mogelijk de inrichtingen te stapelen.Verschillen in kasten voor de wasmachine en droger

De term is niet zo eenvoudig als het lijkt op het eerste gezicht. Zeker als je de kast te kopen in de e-mail, moet je jezelf vertrouwd te maken met de fijne kneepjes in de omschrijvingen.

  • Ze verwachten meestal een kast, waar u kunt tegemoet beide apparaten. Zeer weinig kasten zijn ontworpen voor dit doel. U krijgt een kast, waar u een wasdroger of een wasmachine kan maken.
  • Veel kasten verbouwen uw apparaat vanaf beide zijden en aan de achterkant. Ze zijn open aan de voorzijde, zodat u kunt duwen in de wasmachine of droger. In een kast met laden. U heeft de mogelijkheid om de ruimte te gebruiken op het apparaat op te slaan, bijvoorbeeld voor handdoeken. Het kabinet is niet uw apparaten verbergen. Gewoonlijk heeft hij de diepte van een Badschranks, namelijk 26 centimeter. De units zijn 55 cm diep.
  • Over kasten bestaan ​​uit zijwanden, achterwand en deuren. Een vloer bestaat niet. Deze kasten verbergen van het apparaat. De kasten zijn niet erg stabiel, u kunt maken in geen geval de droger op.
  • Een alternatief is tussen structureel frame. Deze kunt u een droger op uw wasmachine. Een ingebouwde kast, waar deze combinatie verbergt, is niet commercieel beschikbaar. U kunt zelf bouwen van een kast of kan maken.

Welke kast geschikt voor wie

Dus je moet vragen, selecteert u de droger op een frame op de wasmachine te bouwen over een van de apparaten met een hoge kast of op een van de apparaten in een kast te verbergen.

  • In een badkamer te maken kasten die op de betekenis apparaat. Je krijgt ruimte op de machine om wasgoed of badkamer gebruiksvoorwerpen op te slaan. Als u een droger en een wasmachine, maken het bot naast elkaar en bouwen in elk met een kast. Voordeel: U kunt de ruimte te gebruiken op de apparaten. Nadeel: Het is niet mogelijk de inrichtingen boven elkaar vast.
  • A Over Bausch Rank is nuttiger in een keuken of woonkamer. Het biedt de mogelijkheid de wasautomaat of droger verbergen. Als een condensor vereist geen wateraansluiting, kan hij komen met een dergelijk kabinet visueel aantrekkelijk in de woonkamer of slaapkamer. Voordeel: De kasten verbergen de apparaten, die nieuwe installatie-opties wordt geopend. Nadeel: De ruimte boven het materiaal niet beschikbaar.
  • In een krappe badkamer of een wasruimte kader, twee eenheden boven elkaar, voor een bruikbaar alternatief te verschaffen. Voordeel: Het ontwerp bespaart ruimte. Sinds de droger deur is ongeveer op het niveau van je armen, de bouw vergemakkelijkt meerwerk. Nadeel: Je kunt een van de apparaten te verbergen. Het systeem is niet mogelijk bij alle wasmachines en drogers.

Wat te zoeken bij het kiezen van het kabinet-systeem

Het kabinet is vergelijkbaar stammen ontmaskerd als badkamermeubel. Bovendien moet het niet interfereren met de werking van de inrichtingen.

  • Een wasmachine kast moet worden gemaakt van waterbestendig spaanplaat met melamine of gemaakt van massief hout, of gemaakt van plastic.
  • Zorg ervoor dat de meubels gemaakt van hout of spaanplaat zijn in kleine plastic voeten, zodat ze niet zwellen als ze in het water tijden. Ideaal zijn verstelbare pootjes om te compenseren voor ongelijke vloeren.
  • De achterwand kan continu onder alle omstandigheden, omdat de slangen en kabels anders niet kunt aansluiten. Kasten volledig zonder achterwand zijn te instabiel, moet een korte achterpaneel aanwezig zijn.

De kasten krijg je de meubelzaken, Amazon of eBay. De genoemde verbinding frames zijn verkrijgbaar bij de meeste elektronicawinkels. Welke van deze systemen is zinvol voor u, maar u kunt beslissen. Nu dat je de voor- en nadelen van de verschillende opties.

Tags: wasmachine, Apparaten, droger

Gerelateerde Artikelen aan Kast voor wasmachine en droger - zinvol?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden