June 1

Je denkt dat je het repertoire van kapsels voor lang haar hebben uitgeput? Wat dacht je van een kleine verandering door gekleurde hoogtepunten?


Kapsels voor lang haar - stijl met gekleurde highlights het kapsel


Wat kleur voegt variatie aan uw kapsel.Veel methoden voor gekleurde hoogtepunten

  • Je kan worden gekleurd strepen bij de kapper. Vergeet niet dat dit is een zeer slopende proces wordt alleen op donker haar, omdat het haar hoogtepunten moet eerst worden gebleekt.
  • Als je blond haar, kunt u worden geverfd met de haarverf "La Riche Directions" die bestaan ​​in haarverlies leveringen winkels die zelf benadrukt. De verf is niet waterstofperoxide en wast bevatten volledig na een paar wasbeurten uit.
  • Als alternatief voor het kleuren van je echte haar, de kapper kan ook gekleurde hoogtepunten - lassen in het haar - in het geval van uitbreidingen. Gewoon vragen voor de echte haarlokken omdat ze kunnen worden bewerkt met een krultang en steiltang je haar stylist. Kunsthaar branden bij hoge temperaturen. Kapper ketens als. UNISEX aanbod lassen van de hoogtepunten al op voor een paar euro. Je haar kan worden gewassen zoals gewoonlijk en als je moe van de kleuraccenten krijgen, kunt u laat ze opnieuw te vestigen bij de kapper, ondanks hoogtepunten. Met aceton-nagellak remover kunt u snel oplossen van deze hoogtepunten nogmaals van het haar door (de zogenaamde bonding) de enige nagellak remover om de verbinding van de nagellak remover, toepassing, wrijf in en verwijder voorzichtig.
  • Op het internet kunt u gekleurd bestellen, zogenaamde clip-in hair hoogtepunten. Deze kleurrijke strengen van haar kan worden aankomst in je haar en Wip. Met de clip-in sloten kunt u aufstylen voor een feestje en dragen in hun professionele leven nog weer een eenvoudiger kapsel.

Welke kapsels zien bijzonder goed in gesträhnten, lang haar

  • Als je heel veel dunne, gekleurde hoogtepunten in haar haar, dat ze door de Franse gevlochten komen vooral mooi omdat verdelen de fijne strepen op het gehele vlechten. Een gids voor Franse gevlochten, van welke aard is hier te vinden.
  • Draag je haar glad en open en hebben geen zin om ingewikkelde stylings, zie asymmetrisch verdeeld hoogtepunten van bijzonder spannend. U kunt, bijvoorbeeld. In zwarte haren dragen twee rode strepen op de linkerkant van je haar. Voor lang steil haar met een pony, kunt u de linkerkant van uw pony rode kleur en het dragen van een draad aan de linkerkant. Dit is enigszins ongebruikelijk, maar niet te groot en relatief geschikt voor dagelijks kapsel - dat uw werk heeft een losse dresscode.
  • Als je een nacht zin, maar gevlochten haar haar, kunt u de kant met de gekleurde streep een Franse vlecht vlecht en zet de kant weg met een sierlijke haar clip als een mooi accessoire.
  • Veel multi-gekleurde strepen in haar nek vallen dag met haar nauwelijks geopend. In de avond op een feestje, kan je dan bind je haar in een Halbzopf en draag je lange haren naar voren over zijn schouder.

Tags: Schoonheid, haar, kapsels, kapper, extensions, Highlights

Gerelateerde Artikelen aan Kapsels voor lang haar - stijl met gekleurde highlights het kapsel

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden