May 31

Zeker voor een afstudeerproject geschikte kapsels zijn bijzonder belangrijk. Maar geen zorgen, dan kunt u omzeilen de dure kapsel - je onderneming uit door zelf, maar om de stijl van uw partij kapsel. Lees hier hoe makkelijk het kan gaan, geweldige uitstraling.


Kapsels voor afstuderen - twee eenvoudige avond kapsels


Krullen ziet er geweldig uit, ongeacht wat.Wat je nodig hebt:

 • Tang
 • Mousse
 • Glanzspray
 • Haarspray
 • Haarklammer eventueel met Verziehrung
 • Scrunchy

De slotceremonie nadert en je hebt nog niet gepland kapsel zo opgewonden? Dat maakt niet uit, want je kunt er geweldig uit zonder veel geld te betalen aan een professional. De twee voorstellen zijn eigenlijk heel simpel en moet ook niet langer dan de kapper zijn. Voor deze kapsels die u nodig heeft echter minstens halflang of schouderlang haar.

Curly kapsels voor de prom - hoe het werkt

Ziet er geweldig uit, heb je geen zin updos nodig, er is een andere manier. Roepen nogal leuk Engelslöckchen in je haar.

 1. Om dit kapsel perfect voor de diploma-uitreiking te maken, moet u het wassen bewegen op de vorige dag. Omdat je niet alleen tijd besparen voor uw styling, je haar is ook veel grip.
 2. Kam je haar eerst grondig en voeg een kleine schar van styling mousse, of een styling spray om je haar. Dit houdt de krullen in verband beter.
 3. Sleep uw kroon, net zoals u het wilt in de haven. Zeer mooi het eruit ziet als je een scheiding in het midden sleept, omdat door de haar clips kan nog steeds grote details toveren - zie je maar rechts onder.
 4. Steek de krultang en laat het iets verwarmen. Divide waarin steeds medium dikke strengen uit. Je kan dit gemakkelijk doen met uw vingers ook. Per pagina, is het voldoende als je van plan bent slechts ongeveer 8-10 strengen te lokken. Dit zal je inderdaad mooi en groot krullen geven, maar u ook de mogelijkheid om je zou kunnen krijgen via de sluizen, te veel volume te vermijden.
 5. De volgende stap nu wrap onderdeel per onderdeel aan de krultang en laat het voor een paar seconden later. Wikkel het haar streng alleen voor zo'n 15 centimeter onder de hals.
 6. Herhaal deze procedure nu aan de andere kant. Nu kunt u gebruik maken van een haar clip het haar verfijnen iets en, bijvoorbeeld, klampen zich vast aan pony achteruit of zijwaarts zitten de haren uit haar gezicht met 2 haakjes.

Kapsels met krullen altijd zien er erg stijlvol en zijn ook zeer makkelijk te maken. U kunt geven een beetje glans spuiten in verband natuurlijk.

Een kapsel met vlecht voor de diploma-uitreiking

Dit is één van de meest populaire kapsels voor een diploma-uitreiking - geen wonder, want het is echt gemakkelijk nauwelijks.

 1. Laat al Verwarm de krultang en kam je haar op hetzelfde moment door.
 2. Sleep een hoekpunt - zeer nobel dit ziet er een zijscheiding uit. Bind je haar in een hoge paardenstaart nu, om ervoor te zorgen dat er geen fijne haartjes opvallen. Mocht dit het geval zijn, dus je kunt gewoon "vasthouden" met een beetje glans spray de fijne haartjes.
 3. Deel nu het haar opknoping van de vlecht af in ongeveer 4-5 strengen en wikkel het rond de krultang. Zorg ervoor dat u ook alleen wikkelen tot ongeveer 10 centimeter onder de vlecht. Om te omvangrijk plait voorkomen.

Zo zie je maar, er zijn nogal kapsels die je kunt snel en gemakkelijk ook zelf stylen. Nu is de diploma-uitreiking kan beginnen.

Tags: Schoonheid, haar, styling, krullen, Sluitingsceremonie

Gerelateerde Artikelen aan Kapsels voor afstuderen - twee eenvoudige avond kapsels

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden