June 1

Je bent momenteel ingeschreven in een kappers training, staan ​​op het punt of wilt u uw kennis wat opfrissen? Vooral de achtergrond, werkingsmechanisme en het aantal haarkleur systeem is zeer complex en veelzijdig. Om een ​​professionele haarkleuring te maken, zodat expertise onontbeerlijk.


Kappers training - deskundigheid op haarkleur


Expertise op haarkleur is heel belangrijk.In de kappersbranche training de kleur theorie en de werking van de haarkleur is een zeer belangrijk hoofdstuk. Kennis over de technisch correcte gebruik van kleur is belangrijk voor aspirant-kappers, omdat de verven van het haar een groot deel van uw toekomstige werkzaamheden zal zijn.

Verschillen tussen de kleuren producten

 • Ten eerste is het belangrijk om de gemeenschappelijke producten onderscheiden aard. Niet elke haarkleur kan worden genoemd strikt genomen een haarkleur. Er wordt onderscheid gemaakt tussen toning, intensieve toning en haarkleur. Beide producten genoemde activa niet te handelen als een echte haarkleur aan het haar. Daarom is het belangrijk om de drie elkaar Färbetypen onderscheiden.
 • In de kapper training zal ook de namen oxidatie kleur, vlekken en verkleuring ontmoeting. Deze hebben betrekking op alle haarkleuren.
 • Het belangrijkste verschil tussen de tonen en intensieve toners voor kleur is de kleur kracht. Tinten en intensieve toners activa niet lichter haar en zijn niet geschikt voor het afdekken van een witte aandeel van meer dan 10%.
 • Haarkleur contrast dekken 100% witte gedeelte en kan zowel reeds gekleurd en beperkte natuurlijke haar lichter door verschillende tinten. Haarkleur kan haar donkerder vlekken in de meest populaire kleuren.

De 3-stap haarkleur en de oxidant

Hair kleuren worden gemengd, afhankelijk van het gewenste witten met verschillende sterke waterstofperoxide. De hoeveelheid waterstofperoxide is cruciaal voor het kleurresultaat.

 • Vanwege de mogelijkheid van een haarkleur met 3%, 6% en 9% waterstofperoxide te mengen, wordt de kleur ook wel 3-staps haarkleur. Hair kleuren altijd gemengd, in tegenstelling tot intensieve toners met waterstofperoxide 3%.
 • Om je haar te verlichten met een haarkleur het haar met ten minste 6% of 9% te worden gekleurd.
 • Met 6% waterstofperoxide, kunt u verlichting van ongeveer 1,5 tinten te bereiken. Maximaal drie tonen moeten kleur lichter door het gebruik van 9% waterstofperoxide. Grotere bewolkt kan alleen worden bereikt met speciale Bright kleurstoffen of met een bleken.

De kleur coördineert systeem van kleurkaarten

Op het eerste gezicht de kleur kaarten zijn in uw woonkamer zeker een gesloten boek voor u. Maar met de nodige expertise, kunt u goed begrijpen van de kaart na enige tijd.

 • De meeste kleur kaarten worden gegroepeerd per kleurdiepte en richting. Welke dan ook Haarkleur is een nummer toegewezen. Het cijfer voor de komma of slash beschrijft de kleurdiepte. Het cijfer na de komma of slash de kleur richting.
 • De kleurdiepte beschrijft de natuurlijke kleuren in de orde van Black op het laagste punt aan het licht blond of Extra Light Blonde met het hoogste cijfer.
 • De kleur richting is de nuances van haarkleuren. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een aantal nuances. Dit zijn de nuances van as, goud, koper, mahonie, rood, paars.
 • De kleuren kunnen variëren afhankelijk van de fabrikant van kleuren.

Over de historie kleuren

 • Haarkleuring is geen bevlieging van de moderne tijd. Al ongeveer 3000 jaar haar werden gekleurd met henna, Rastik en Indigo.
 • Metal zout kleuren waren in de jaren '50, de middelen om kleur haar. Echter, deze kleurstoffen leiden tot irritatie van de huid en waren daarom heel schadelijk. Vandaag metaalzout kleuren worden niet meer commercieel gebruikt.
 • Na de oxiderende stof para-fenyleendiamine werd verboden vanwege de schadelijkheid van de huid rond de eeuwwisseling op de markt, introduceerde de industrie kleurstof die de Oxiadant waterstof geleden. Dit is nog steeds het belangrijkste onderdeel van de kleur.
 • Hair kleuren zijn vandaag toe vanwege de chemische stoffen niet optimaal voor het haar. Echter, vanwege de voortdurende onderzoek, zijn er nu haarkleur zonder ammoniak en met veel voedende stoffen. Deze zorgen ervoor dat het haar zo min mogelijk wordt aangevallen ondanks de chemische behandeling.

Om de behoeften van de klant in termen van haarkleur tevredenheid, moet aan de ene kant het effect van het haarkleuren precies kunt juridische jou. Ten tweede, moet u vertrouwd zijn kleurkaarten en de identiteit van de afzonderlijke kleuren. Bovendien is het belangrijk om bijna brengt de klant de juiste zorg van geverfd haar.

Tags: Schoonheid, haar, Professional, kapper, haarkleur

Gerelateerde Artikelen aan Kappers training - deskundigheid op haarkleur

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden