May 30
Jeans wassen - het moet je betalen
01:51

 • Jeans bleach - Instructies voor de Distressed
 • Te strakke jeans breed - hoe het werkt
 • Stonewashed jeans maken zelf - hoe het werkt
 • Was kleding op een zachte cyclus - dus func ...
 • Softshell Jacket Wash - Hoe werkt het?
 • Het aantal graden wassen witte was? - Zodat we ...
 • Denim verven - zodat je de kleur verandert als beheren ...
 • Jeans - gebruikt kijk maken zichzelf
 • Nieuwe Jeans stinkt - wat te doen?


Video van Linda Erbstößer1: 51

Jeans zijn verkrijgbaar in de kleuren, materialen, wast en snijdt verschillende. De vrijwel onverwoestbaar denim beenmode telt veruit de meest populaire (vrije tijd) broek. In termen van comfort, verschillende combinaties en een lange levensduur zijn andere jeans "broek-competitie" voorsprong. Om uw klassiek, comfortabel, trendy, luxe of onvervangbare jeans zo lang mogelijk als nieuw uitzien, en blijven, zelfs na meerdere wasbeurten in vorm, moet u een aantal fundamentele dingen te overwegen bij het wassen van de tijdloze, duurzame broek. Met de juiste aanpak, heb je een goede kans dat je favoriete jeans, ondanks veelvuldig wassen lang blijven uw trouwe metgezel.

Meer video's op het onderwerp

 • 02:10

  Zwarte lingerie wassen goed - hoe het werkt
 • 02:28

  Hoe maak je een wasmachine te gebruiken?
 • 01:33

  Polyester wassen - u zou moeten overwegen


Wat je nodig hebt:

 • Color wasmiddelen
 • eventueel speciale jeans-wassen

Voorbereiden van jeans op het wasprogramma

 1. Voordat u uw jeans te wassen, moet je alle zakken op vergeten gebruiksvoorwerpen te controleren (vooral op zakdoeken) te verwijderen, riemen of andere verwijderbare trailer, de jeans dichtgeknoopt of sluit de rits en zet hem aan de kant van de stof.
 2. Helaas kan niet worden voorkomen dat een jeans - afhankelijk van de kwaliteit en de benaming - "bloeden", dat wil zeggen kleur bladeren. Daarom moet u alleen Jeans Jeans met andere (bijvoorbeeld door licht en donker denim stoffen), of met dezelfde kleur denim shirts, kleding of vracht rokken etc. wassen.
 3. Een geschikt reinigingsmiddel voor jeans is een kleur mild schoonmaakmiddel (bv "Burti") of een speciale, nieuw ontwikkelde Jean detergent (bv "Coral Jeans"), de kleuren van Jeans broek bijzonder zacht en ook voor een gemakkelijke, "soepel" fit na het wassen maakt. Toegang geenszins een wit wasmiddel, zou je houd je jeans ruïneren (voornamelijk in kleur).

De juiste wassen

 1. Vraag een wassen temperatuur van 30 tot 40 graden (afhankelijk van de mate van uw jeans) en kies wasprogramma "Minimum ijzer", "easy-care fijn", "Wol & Fine" (aanbevolen voor het wassen van edeler jeans of stretch jeans) of een extra Jeans programma (als uw machine heeft deze speciale programma).
 2. Was niet meer dan vier kleuraanpassing jeans per wasbeurt: Als "drum overbevolking" loop je het risico dat je jeans niet volledig worden gereinigd of detergent residuen vast in stof (leidt tot unschönne streeppatroon).
 3. Doe niet kiezen te hoog toerental: je jeans komen overigens zeer "verfrommeld" uit de wasmachine. Herhaalde "spin-marteling" uw jeans geen kans van de levensduur en blijvende pasvorm.
 4. Het is raadzaam om af te zien van een koude wasprogramma (Machine) mogelijk: Me Uit ervaring is gebleken dat na weer onaangename geuren in denim en heeft men de indruk dat de jeans is niet helemaal fris en schoon.
 5. Na het wassen, moet u uw jeans krijgt meteen van de wasmachine trommel, draai de stof weer op de brancard en trek de jeans in vorm.
 6. Zo nu en dan is er een geval dat sommige jeans na herhaalde slijtage zijn heel ver en bijna "slurp". In deze gevallen kunt u - stel een iets hogere wastemperatuur (50 tot 60 graden), zodat uw jeans fit na het wassen weer mooi "scherpe" en figuur-knuffelen je heupen - uiteraard op eigen risico.
 7. Als u eigenaar van een spijkerbroek met een hoge kwaliteit borduurwerk, bergkristal of pailletten versieringen of sportief-nobele pak kwaliteit, moet je - ook afhankelijk van de wasvoorschriften op het label - overwegen of u uw luxe stuk van een normale (andere beschermde) Wasserij ondergaan of liever te geven aan de stomerij.

Na wassen van de jeans de juiste droging komt

 1. Na het wassen, moet je je jeans drogen in een goed geventileerde plaats in de piste of op een absorberende handdoek grote liegen. Als u wilt uw jeans te geven in de droger, moet u eerst de zorg etiket op je jeans droger geschiktheid. In het algemeen is echter dat (Stretch) Jeans mag niet worden gemengd in de droger met een hoog percentage van synthetische materialen, zoals ze slijten, en anders krijg uit vorm op de lange termijn.
 2. Veel jeans dikke, stevige denim stof op de kraag en in de zakken te drogen zeer slecht. Het gevaar dat de jeans begint deze stof gebieden onaangename geur ("zuur"). Daarom wordt aanbevolen dat het droogproces nachzuhelfen een beetje: Hang je jeans met de federale overheid over een radiator, plaats het voor een tijdje (niet uren!) In de zon of plaats de jeans op een overeenkomstige gebied van uw vloerverwarming.
 3. Uw droge jeans Je hoeft niet naar het algemeen strijken, de denim stof verzacht meestal vanzelf wanneer gedragen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Jeans wassen - het moet je betalen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden