May 30

Java biedt elke gebruiker van een computer of andere digitale apparaten universele toegang tot animaties en video games. Op het internet waarover de Java software is daarom een ​​voordeel. Als de installatie van uw Java-versie is mislukt, vindt u in dit artikel een oplossing.


Java Installatie mislukt - wat te doen?


Animaties zoals deze vereisen Java. © Tony_Hegewald / PixelioRenew Java installatie

Als u een versie van Java hebt gedownload, kan dit goed zijn gebrekkig en verouderd. Het kan de voorkeur om een ​​andere, nieuwe versie van de software te testen. Volg deze stappen om de Java-installatie te vernieuwen.

  1. Eerst verwijdert u de Java-versie, waarvan de installatie al eerder mislukt. Klik gewoon op het menu-item "Configuratiescherm" in het menu Start van Windows.
  2. Klik vervolgens op de link om de software lijst. Voor besturingssystemen voor Windows 7 is nog steeds de "Software". In Windows 7 kunt u de lijst onder "Programma's en onderdelen" te vinden.
  3. In de software lijst voor nu het programma "Java Runtime". Zelfs als de installatie mislukt. Klik op het programma en selecteer het bovenste menu de "Uninstall" knop. Dan is de defecte bestanden van de vorige installatie zal volledig worden verwijderd van uw computer.
  4. Bezoek nu de site van " Java ". Hier kunt u de laatste versie nu downloaden. Installeer hen nu zoals gewoonlijk en uw browser of zelfs uw computer opnieuw opstarten.

Installatie toch is mislukt

Als nog steeds niet werkt, de vernieuwde versie van de Java-software, moet u volg de volgende tips in aanvulling.

  • Controleer om te zien wat bits versie van uw computer en download de juiste versie (32-bits of 64-bits) en installeren. Misschien is de installatie, die eerder is mislukt, een onjuiste versie had.
  • In sommige gevallen moet u uw Windows-software-update om bugs in het systeem die de Java-functionaliteit op te lossen hebben. Selecteer het menu-item "Windows Update" is ook te vinden onder "Control Panel".

Tags: software, installatie, Computer, bijwerken, programma's, Java mislukt

Gerelateerde Artikelen aan Java Installatie mislukt - wat te doen?

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden