June 1

Vakantie op het eiland of in de zee - een droom voor veel mensen. Populaire Oostzee eilanden Rügen is er een die is in aanvulling op haar schoonheid, maar ook voor de jam Rügen beroemd.


Jam Rügen - Tips voor een stress-vrij rijden


Beautiful Rügen - best zoveel mogelijk onderzocht zonder autoEchter, er zijn een aantal trucs over hoe je een Rügen verblijf overleven zonder dat de helft van uw vakantie tijd door te brengen in het verkeer:

Aankomst en vertrek op Rügen - de wegen en trucs

 • De toegang tot het eiland is altijd een knelpunt, maar in ieder geval je niet alleen vertrouwen op een veerboot. Al voor een lange tijd (1936) zijn er Rügendamm, aan de ene hoofdweg (B96), een spoorlijn (Stralsund-Sassnitz) en een voetganger en fietspad lood. De Rügendamm is de eerste truc om een ​​file bij aankomst te voorkomen, kan het worden bereikt, niet alleen op de shuttle, maar ook door het oude centrum van Stralsund.
 • Sinds 2007 wordt deze aangevuld met een tweede benadering, de klachten brug. Dit is immers meestal drie rijstroken, en je ontmoet geen voetgangers of treinen. Dit viaduct is alleen bedoeld voor autoverkeer, rechtdoor op de hoofdweg 96 op de brug, iets naar Stralsund verleden, omdat de hoofdweg werd gebouwd 96 of Europese route E22 als een bypass rond Stralsund rond totdat na Altefähr op Rügen.
 • Dan kunt u nog steeds gebruik maken van de veerboot van Stahlbrode naar Glewitz dat is een heel stuk naast deze belangrijkste verbindingen. De shuttle moet worden benaderd vanuit de B96, moet u ten Reinberg rechtsaf. De veerboot vertrekt in de zomer van ongeveer 06:00 uur in de ochtend tot 21.30 uur in de avond, in de wintermaanden, neemt ze de veerboot ongeveer 2 uur later en hoorde al tegen 18:30 weer. Meestal is de ferry ook vanaf het begin van januari is heel de winter vakantie, deze route moet u aan het begin van april van de zomermaanden elke dag op het internet te verkennen (trefwoord: White Fleet Stralsund).
 • Of neem de trein van vele steden rechtstreekse treinen, de ICE houden in Binz en in Bergen en er zijn knooppunten op de bus en in de regionale spoorwegen, zodat u bij ons aan het eiland op. Dan ook de bit van de reis die anders achter het stuur zou worden gevangen.

Op het juiste moment je reis vaak vast te zitten in het verkeer

 • Hoewel beide bruggen zijn naast elkaar bevaarbaar en er zijn andere manieren om het eiland te bereiken, is en blijft de belangrijkste weg 96 een knelpunt, ontmoeten op de alle mensen op een bepaald punt, de aandrijving op Rügen. Op deze nationale snelweg wordt ook vaak ingebouwd, die ook niet bij tot de verkeersstroom.
 • Het is vaak voldoende om congestie te vermijden al gemaakt, als je het niet kies gewoon op zaterdag voor uw aankomst of vertrek, die lijkt om wat voor reden het liefste aankomst van de Duitsers.
 • Als dat is zelfs met je zo, dan moet je op zijn minst voor zorgen dat u aankomt ofwel heel vroeg of heel laat.
 • U kunt een vervelende periode breken, maar voorkomen vrijwel zeker nog verschillende huid: Door te gaan naar een andere dag en dan ook nog in een zeer ongebruikelijke tijd, in het midden van de ochtend of middag bijvoorbeeld uw komst.
 • U wilt een enkele dag vakantie te verliezen? Je hoeft niet, kun je wachten en laat net zo snel, je hoeft alleen om uw dag een beetje anders te plannen: Reeds rond Stralsund bent u op zee en kan altijd een pauze nemen, een kleine wandeling, of een kopje koffie ... En toen de straten leeg zijn, gaan in het comfort van het eiland.
 • In geval van nood, je toevlucht nemen tot een truc: Neem een ​​van de bruggen over het eiland, het verlaten van de hoofdweg, maar dan zo spoedig mogelijk en verder op de kleine wegen op het eiland - en je krijgt dezelfde veel van uw vakantie te zien!

Filevrij rijden tijdens uw verblijf op Rügen

 • Als u wilt excursies op het eiland te maken, zonder te voldoen aan alle auto's die net zijn gekomen fris naar het eiland, het principe geldt dat hierboven vermeld.
 • Dus kies atypische uur voor een auto rijden, en vergeet niet dat er andere wegen op Rügen, behalve de hoofdweg.
 • Speciaal voor excursies op het eiland of naar Stralsund natuurlijk lenen zich voor stadsvervoer te bespreken, in tegenstelling tot de auto bieden een prachtig uitzicht.
 • Er zijn ook een paar extra anti-congestie tips voor een verblijf op Rugen: U bent niet verplicht om te beginnen op een regenachtige dag, de grote excursieprogramma - maakt namelijk iedereen! U kunt luieren of echt warm gekleed naar het strand of een aantal sporten en zelfs ...
 • En je moet niet vergeten dat je moet rijden op Rügen en het wiel ... een goede tip voor echte genieten van de natuur en voor het behoud van de slanke lijn!

Als u wilt klachten nemen over de dorpen, moet u nog steeds dat te doen, ofwel met een verlaagde ondervloer met een te hoge snelheid. Omdat de wegen zijn gedeeltelijk erg klein en oorspronkelijk, bedreigen niet alleen andere mensen, maar kan ook uw auto verlamde op een of andere hobbel in de weg.

Tags: auto, Reizen, de opslag, Rügen, de Oostzee

Gerelateerde Artikelen aan Jam Rügen - Tips voor een stress-vrij rijden

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden