June 1

"Je moet me wat antwoorden te geven." zegt Bella in de Twilight's "bite de dageraad" serieus. Dat doet Edward: "Hm Ja Nee Omdat de haaien niet achteruit zwemmen ...." Bent u bekend met de serie, zult u weten dat quotes als dat zijn niet ongewoon in Meyers bestsellers en de recordbrekende succes van zijn filmversie. Ja, zonder Dit soort humor, zou het waarschijnlijk niet eens een beetje met de recordbrekende succes te worden.


"Ja, nee, want haaien niet zwemmen achteruit" - Twilight en Humor


In feite kan de haaien niet achteruit zwemmen. Maar wat heeft dit te maken met de "Twilight"?Twilight-elementen - met humor in de strijd tegen de geloofwaardigheid

Twilight scoort met zijn mix van individuele ingrediënten.

 • De liefde tussen Edward en Bella is een gevoel tegen de geest, tegen de herkomst en de dood. Als een moderne "Romeo en Julia", de saga uitgewisseld zijn klasse motief tegen de afgrond tussen Undead en levend. Het conflict is nog hoger, de liefde is gevaarlijk en wetteloze daden, zodat de verleiding van de verboden alle aanvallen meer.
 • LEBBAR liefde lijkt de vrouwelijke publiek met Bella. Dus die blijft onderontwikkeld, zodat de kijker kan worden gebruikt als projectiescherm voor uw eigen ervaringen. In tegenstelling tot Bella Edward moet worden beschouwd als bijzonder zinvol concept. Dit maakt haar beroep geloofwaardig.
 • De wereld, die werd gebouwd door de boeken en aangepast in de film, met zijn fantastische gebruikt de fascinatie voor het onbekende. Zo is het verhaal blijft leefbaar, aarding is noodzakelijk. In de "Twilight" van Bella en haar Hauptkonflike waarmee elke persoon te maken heeft in de adolescentie.
 • Zoals het nu mogelijk is om organen die niet realistisch handelen, ondanks de inspanning om de grond en breng ludicrousness oplossen? Over Humor! "Twilight" VA maakt gebruik van een dialogische, self-referentiële situatie komische soort comedy dat de cijfers vraagtekens.

Humor kan de geloofwaardigheid dus behouden in bovennatuurlijke scène van een situatie. Enkele citaten kan dienen als een voorbeeld.

Ja, nee, want haaien niet achteruit zwemmen - subtekst door de komische situatie implicatuur

Met de introductie van de beroemdste van alle humoristische Twilight Quotes initiatie heeft laten doorschemeren: Hoewel het verhaal met humor nauwelijks geassocieerd, als een dodelijk serieuze liefde is gericht tot humor te ontdekken, want dat is de ernst veilig.

 • In "Bis (s) dageraad" fantasy nieuwkomer vraagt ​​Bella Edward antwoordt. Urban Fantasy aanpassingen zoals 'Mortal Instruments " zijn ernstig geschaad, levensechte reproduceren de regels van hun wereld. Opnieuw had de wereld beginnende als publiek gast op te verklaren, interne verhaal gebeurde in hetzelfde is, leek echter ver van leven.
 • "Twilight" is gehandhaafd door middel van humor in de buurt woont. De introductie in de wereld is ontworpen in plaats van een monoloog dan dialoog, van zijn leven is zich bewust van vreemden. "Hmm. Ja. Ja. Omdat de haaien niet achteruit zwemmen. 1.772453 ..." Edward reageert op Bella's aandringen. Hij geeft haar willekeurige antwoorden, hoewel het duidelijk is wat ze willen van hem horen.
 • Volgens Grice pragmaticus er een implicatuur hier. Gesprekspartner aannemen dat de andere zijn opmerkingen gemaakt volgens de Kooperativitätsprinzips derhalve onder meer de punt en zo kort mogelijk. Edward is in strijd met de "Answers" tegen die regels.
 • Dit geeft het dialoogvenster subtekst. Subtiel is Edward houding ten opzichte van Bellas vraag vervoert, bijvoorbeeld in de zin van: Wat een irrelevante vraag! Wat wil je dat ik zeg?
 • De humor van de dialoog bereikte in zijn voortzetting van haar climax. "Wat is de vierkantswortel van Pi, nu niet geïnteresseerd." Bella en Edward antwoordt hij: "Je wist?" Hier wordt gespeeld over zijn antwoord met karakter concepten, volgens welke moet shockeren dat naïef gewone Bella de "antwoorden" weet.
 • Uw sober en direct geaard antwoord op zijn beurt steunt hun karakter, waar de fascinerende Edward spreekt in dezelfde puzzels, waarin hij elke dag beweegt.

Nuchterheid ontmoet fantasie, zoals het geval van twee in de liefde. Het contrast creëert komedie die de originaliteit van de situatie geloofwaardigheid geeft.

Figuur geloofwaardigheid - self-referentiële Bella-Edward-quotes

Net als bij de bovengenoemde ondertoon generation de zelfreferentiële schemering dialogen act.

 • Dus Bella vraagt ​​Edward haar: "Denk je dat er iets mis met mij is" Hij antwoordde :. "Ik zeg u, ik kan gedachten lezen en je bang bent dat je een freak?!" Dat antwoord is essentieel voor de geloofwaardigheid zijn en haar karakter.
 • Werd bekritiseerd al opgeroepen "Mortal Instruments" Clarys gedogen van het bovennatuurlijke was ongeloofwaardig escapes "Twilight", dat de kritiek van Bella door Edward persoonlijk gericht de twijfelachtigheid van hun reactie.
 • Vaak dient het nieuwe dergelijke zelfreferentialiteit, waarbij slechts enkele van de dialogen zijn opgenomen in de film. "Dus je bent niet bang omdat je een huis vol vampiers te bezoeken abstattest, maar zijn bang dat ze niet zoals jij?" Edward is Bella in kwestie. Later zegt: "Ze is bang voor naalden, maar een sadistische vampier die wil hen martelen tot de dood -. Geen probleem"

De finale zal vormen nu een bijzonder selbstrefernzielles Quote: "We lezen er iets, dan zie je in films, en dan ervaar je, en het is helemaal anders." Onrealistische wordt hier verwezen naar een onwerkelijkheid onmogelijk kan worden als in de "Twilight". mogelijk zijn.

Tags: cultuur, citaten, Bella, schemering, dialogen

Gerelateerde Artikelen aan "Ja, nee, want haaien niet zwemmen achteruit" - Twilight en Humor

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden