June 1

De vraag of strooizout is giftig voor de mens, kunt u zeker antwoorden met een ja. Niet alleen de menselijke beschadiging, maar ook de dieren en de natuur.


Is strooizout giftig voor de mens?


Strooizout is toxisch voor mens en dier.Wat doet strooizout

Strooizout is ook bekend als strooizout. Het bevat ongeveer 94 procent natriumchloride, en wordt gebruikt om de sneeuw gaan smelten.

  • De weg zout kan niet meer worden gebruikt op de trottoirs nu, omdat het de zolen van de schoenen kan vernietigen. Voor de mens, is het toxisch is het aantal de-icing agents die het menselijk lichaam tolereren. Inclusief de minerale valt kaïniet. Dit is een bijzonder kunstmest.
  • BUND (Vereniging voor het Milieu en Natuur) en een aantal andere instellingen te waarschuwen voor de Auftauprodukt want het is schadelijk, niet alleen voor het dier poten, maar ook voor de bomen en de bodem. Zelfs het grondwater is daardoor verzilt.
  • De BUND beveelt herhaaldelijk op alle trottoirs met een bezem of schop van de sneeuw te verwijderen. Anders kunt u zeker gebruik maken van zaagsel, grind of zand. Echter, alleen die producten die een milieukeur hebben.
  • De Auftauprodukt valt vooral op de geplante lindebomen, de dennen, rode eiken en esdoorns. De reden is dat er in de Tauprodukt ook natrium- en chloride-ionen. Beide stoffen zijn verantwoordelijk voor het smelten van sneeuw, een toxisch effect.

De Federatie van Leefmilieu en Natuur weet dat er nog vele andere meer milieuvriendelijke alternatieven.

Waarom Tauprodukt is giftig voor de mens

  • De Tauprodukt is niet alleen giftig voor de mens, maar ook schadelijk voor het milieu en de dieren kunnen worden beschadigd. Als het ijs smelt, waardoor water wordt de grond bereikt. Aangezien er in de Auftauprodukt ook natrium en chloride-ionen. Dit kan de bodem en de planten en bomen aantasten. Deze twee stoffen zijn fytotoxisch (giftig voor de natuur).
  • Dieren buiten rond lopen, het strooizout komt in de ruimte tussen de tenen van de poten. De dieren willen de poot likken, omdat de punten worden gestimuleerd door het zout. Zo vaak veroorzaakt ontsteking die heel langzaam genezen door de materialen in de Auftauprodukt. Evenzo toxisch voor de mens.
  • Als alternatief, in diverse gemeenten korrels en steenslag worden toegepast. Het feit giftige stoffen zoals kwik, lood en arseen.

In Zwitserland, hadden ze een slim idee enige tijd geleden. Zoals Tauprodukt druivenpitten worden gebruikt. Dit is biologisch afbreekbaar.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Is strooizout giftig voor de mens?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden