May 30

Als je de iPhone 4 gebruiken en de home-knop meer reageert, kan dit verschillende oorzaken hebben. Ga nu als volgt.


iPhone4: Home-knop reageert niet - wat nu?


Als de Home-knop werkt niet.Gebruiksgemak van de iPhone 4

De iPhone is een succes apparaat op vele manieren. De oorzaak ligt vooral in het gebruiksgemak.

  • U kunt het apparaat al bedienen via de home-knop van de iPhone en het scherm. Andere knoppen (volume, aan-uit schakelaar, etc.) alleen aan aanvullende functies die nauwelijks nodig zijn.
  • Met capacitieve schermen smartphones van vandaag zijn in staat om zeer snel te reageren op vinger. Al het andere wordt bepaald door de architectuur van de inrichting (de hardware en software configuraties). Dit laatste is identiek aan iPhones elke versie.
  • Als de Home-knop niet langer kunnen drukken - zo reageert - dan kunt u het apparaat vrijwel slechts beperkt te gebruiken, omdat de Home-knop is het centrale element om applicaties op de achtergrond en de switch verplaatsen.
  • Reageert knop darher, er zijn slechts een paar opties, die hieronder worden getoond.

Als de home-knop reageert niet

Als de home-knop van de iPhone 4 niet meer reageert, kan dit oorzaken hebben in de software als in hardware. Ga eerst voor als volgt:

  1. Start het apparaat door op de knop voor een lange tijd en dan "Sliden off".
  2. Nu start de machine.
  3. Na het herstarten, drukt u op de Home-knop voor een korte tijd en wacht of de ruststand, waarin het apparaat wordt opnieuw opgestart na enige tijd, laat finish.
  4. Als dit lukt, is er een hardware defect. Als het toestel is dan ook om Apple of uw dealer voor vervanging of reparatie.
  5. Heeft alleen soms niet reageert de home-knop van de iPhone 4, kan het gevolg zijn van de software. Installeer het vervolgens met behulp van iTunes, de nieuwste iOS-versie nieuwe.

Tags: smartphone, Mobiele telefoon, iPhone 4

Gerelateerde Artikelen aan iPhone4: Home-knop reageert niet - wat nu?

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden