May 30

Als u het opzetten van een iPhone, dit is een apparaat met ten minste een waarde van enkele honderden euro's. De schade is groot wanneer het breekt door onoplettendheid of wordt gestolen. Dus zeker moet een verzekering dat garanties dergelijke gevallen geven.


iPhone gestolen - wat verzekering betaalt de schade?


Installeer anti-diefstal app - een alternatief voor de mobiele telefoon verzekeringDe verzekeringssector heeft adequaat gereageerd op de ontwikkeling van dure mobiele telefoons en smartphones en bracht de telefoon een speciale verzekering product op de markt. Is de enige vraag, is het de moeite waard en voor wie is een mobiele telefoon verzekering zinvol?

Verzekering voor de iPhone en Co.

Heeft u een iPhone of andere smartphone, dan is dat is afgedekt onder normale omstandigheden, aan de ene kant door een opstalverzekering, als deze wordt gestolen.

  • Ten tweede kan de aansprakelijkheidsverzekering van een derde partij worden benut als de verantwoordelijke partij is verzekerd in overeenstemming met of niet geacht wordt insolvent te zijn. In de meeste andere gevallen, is het waarschijnlijk om een ​​verzekering af te wijzen om te compenseren voor eventuele schade.
  • Een alternatief zou zijn om een ​​mobiele telefoon verzekering. Maar de enige voor alle mogelijke schade (bijvoorbeeld, verloren, gestolen, in het water gevallen, reparatie) komt op wanneer de klant ook heeft verzekerd. Hier, hoe kleiner de verzekeringspremie, de schaarser de verzekeringsdekking.
  • Het verschil in kosten tussen individuele verzekeraars en tarieven zal het bedrag van het eigen risico, het maximale vermogen in geval van schade en het verzekerde risico's beïnvloeden. De door u te betalen prijs maandelijkse premie kan kosten 1,50-10 euro afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij en tarief.

Gestolen mobiele telefoon - alleen maar duurder tarief biedt bescherming

Eenvoudige diefstal en inbraak kan worden met de beste tarieven vaak niet te verzekeren.

  • Als uw iPhone wordt gestolen en u niet wilt dat uit eigen zak te betalen van de schade, het kost je een maandelijkse 5-10 Euro. Het eigen risico kan oplopen tot 25 procent van de tijdswaarde. Pas als het toestel wordt gestolen als nieuw, is de volledige prijs terug.
  • Zet per verzekeringsjaar 100-120 euro per schadegeval en verzekeringen bijdrage een eigen risico van maximaal € 40, betaalt u in drie tot vier jaar, bijna net zoveel als voor uw iPhone.

Conclusie: Een dergelijke verzekering lijkt gerechtvaardigd en redelijk voor het eerste jaar. Vraag waarmee restitutie u kunt rekenen vordert Contract uw verzekeraar. Lees niet vóór de ondertekening van het contract, die risico's worden gedekt door uw bijdrage en wat.

Tags: iPhone, verzekeringen, opstalverzekering, verlies rate

Gerelateerde Artikelen aan iPhone gestolen - wat verzekering betaalt de schade?

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden