May 30

Steeds weer komt het voor dat de home-knop van de iPhone 3G niet langer brengt de voordelen die daadwerkelijk door de fabrikant worden beloofd. Vervolgens wordt de controller lijkt te zijn gebroken en je kunt niet meer zo soepel te werken zoals gewoonlijk. Met wat trucs die u kunt optreden tegen het probleem te nemen.


iPhone 3G: Home-knop defect - die je kunt doen


Weer repareren van een defecte knopBreng de defecte home-knop om

De home-knop van de iPhone 3G kunt u terug naar het menu. Ook kunt u, als u gebruik maakt van het apparaat, de multitasking bar, bereiken Apps laatst gebruikt. Dus de sleutel vervult een belangrijke taak, dat is de reden waarom een ​​afwijking is erg vervelend.

  • Het gebeurt heel vaak dat de home-knop is verontreinigd met stof en vuil. Deeltjes van het krijgen van tussen de knop en de schil van de smartphone, zodat u de controle van de pers heeft moeilijkheden of krijgen de indruk dat dit wordt gedempt.
  • Om het vuil te verwijderen, kunt u een licht bevochtigde doek te gebruiken en dus omringen de home-knop. Druk op deze herhaaldelijk en zodoende een reiniging, waarbij de bodem is verwijderd realiseren.
  • Wees voorzichtig met deze techniek. Omdat dringt het vocht in de hardware, het kan grote schade, waarin u de iPhone 3G schade op leiden.

Stuur de iPhone 3G voor reparatie

  • In sommige gevallen zul je zien dat de bekende oplossingen die u niet helpen. In dergelijke situaties, moet u de iPhone 3G in te dienen met het defecte home-knop voor beter of slechter voor reparatie.
  • Om geld te besparen, moet u contact opnemen met verschillende dealers en vraag er hoe duur het herstel van de functies goed zou zijn. Maar naast de prijs die je moet ook rekening houden met de kwaliteit.
  • Zo kan het gebeuren dat je een zeer goedkope provider smartphone toe te vertrouwen, dit is echter de reparatie wordt niet correct uitgevoerd. Als u de telefoon gebruiken elke dag, moet u zich realiseren door gecertificeerde Apple reparatiebedrijven uitkijken. Daar kunt u uw iPhone 3G te verlaten en krijgen deze gerepareerd na enige tijd.

Tags: consumentenelektronica, smartphone, Apple, Mobiele telefoon, iPhone 3G, defect, home-knop

Gerelateerde Artikelen aan iPhone 3G: Home-knop defect - die je kunt doen

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden