May 30

STANDBY op de iPad naast het touch screen, een van de weinige manieren om de tablet controleren. Apple was creatief en heeft de knop geschonken verschillende functies.


iPad - Feiten over de standby-knop


Dankzij de standby-knop om de iPad effectiever gebruikenWat je nodig hebt:

  • iOS 7

Basisfuncties van de Standby-knop

  • De standby-knop van de iPad biedt u de mogelijkheid om het apparaat te rijden in de slaapstand. In deze modus is het scherm donker is, sommige activiteiten wordt gestopt en de machine verbruikt minder elektriciteit. U kunt deze toestand te bereiken door eenmaal op de knop. Merk op dat de standby-modus wordt geboden door sommige gevallen. Dat is met een ingebouwde kap magneten mogelijk. Om de functie te activeren, ga in de instellingen, ga naar "Algemeen" en activeer "Lock / Unlock".
  • De knop wordt ook gebruikt om het afsluiten van de iPads. Om dit te doen, houdt u de stand-by-knop ingedrukt en wacht tot het scherm donker, en een rode knop verschijnt. Overheen rijden en daarmee de stroom uitschakelt. Houd de knop ingedrukt later opnieuw om de tablet te starten.

Gebruik de iPad knop diverse

  • Een bekende functie biedt gelijktijdig indrukken van de woning en de slaap-knop. Hebben het scherm ontgrendeld zodat een screenshot zal worden gemaakt met de gelijktijdige selectie. U zult dit beeld te vinden, zoals foto's van de camera, in de applicatie "Foto's". Van daaruit kunt u deze bewerken en verzenden.
  • Reageert tablet zeer ongebruikelijk? Open in dit geval is de multitasking bar (met vijf vingers omhoog te trekken op het touch screen) en veeg de individuele Apps geleidelijk weg. Het is benodigde dat u een back-up van alle vooruitgang in tekstverwerkingsprogramma's en andere. Zodra je dat gedaan hebt, kunt u de home-knop en de standby-knop ongeveer tien seconden ingedrukt. Zo wordt ervoor gezorgd dat het apparaat opnieuw opgestart en hier om enkele optimalisatie te doen.

Tags: Apple, Tablet, iPad, iOS, Consumer Electronics

Gerelateerde Artikelen aan iPad - Feiten over de standby-knop

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden