May 30

De iPad 1 werd in januari 2010 geïntroduceerd en is de eerste generatie van de populaire tablet-computer van Apple. Als je zo'n apparaat en is niet meer op deze, dus kan het in vraag verschillende oorzaken komen.


iPad 1 niet langer gaat - Problemen oplossen


Hardware of software problemen maken de iPad 1 voor de problemen.Problemen met de iPad 1

De 1e generatie van de iPad heeft een aantal jaren onder zijn riem geweest en is langzamer dan zijn opvolgers. Heb je nog een oud model, dus je zal niet worden gespaard van fouten en problemen in het algemeen. Is de iPad 1 niet meer aanwezig, dan kan dit worden veroorzaakt door een software- of hardware storing. Voordat u het apparaat naar Apple terug te keren of heb het gerepareerd met de kosten, moet u zeker proberen om het probleem onder controle te krijgen. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen als je niet langer aanzien iPad 1. Heeft u geprobeerd alles mogelijk en het display van de tablet-computer is nog steeds zwart, dus er is waarschijnlijk een hardware defect. Als het apparaat is niet ouder dan één jaar, dan kunt u de garantie van Apple te gebruiken. Voor oudere apparaten, kunt u alleen betaald een uitwisseling of reparatie. Hier moet u beslissen of dit de moeite waard is in de oude iPad 1 of dat je gewoon instellen van een nieuwer model nu zelf.

Als de tablet niet meer termen

  1. Als uw iPad 1 niet aan te pakken, kan dit te wijten zijn aan een lege batterij. Sluit de tablet-computer in een lader en wacht een paar minuten. De meeste van de tijd, moet de eenheid weer gemakkelijk.
  2. Een andere mogelijkheid is een reset van uw iPad. Houd voor de stand-by en de Home-knop ten minste tien seconden en er moet het Apple-logo verschijnt. Het scherm blijft zwart, is het waarschijnlijk een hardware probleem.
  3. Sluit de iPad daarna via de USB-kabel aan op uw computer en start de iTunes-software. Werk de software via het menu. Normaal gesproken zou de tablet in de software verschijnen. Als dit het geval is, dan kunt u bijwerken of herstellen.
  4. Als het apparaat niet wordt weergegeven en is niet aanvaardbaar en het scherm, dan is het best contact opnemen met de fabrikant van Apple of raadpleeg een plaatselijke dealer.

Tags: Computer, Apple, fout, tablet-computer, iPad 1, aan te pakken

Gerelateerde Artikelen aan iPad 1 niet langer gaat - Problemen oplossen

Tags

© 2019 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden