June 1

De mens heeft verschillende interne organen die zijn leven functies overeind te krijgen. Deze werken in een boeiend samenspel. Gebreke van een van deze organen, kan dit leiden tot ernstige ziekte en in het ergste geval de dood van mensen.


Inwendige organen in de mens - interactie


De werking van de interne organen wordt onderwezen in de biologie.Bij inwendige organen, worden de onderdelen van het spijsverteringssysteem, het centrale zenuwstelsel en het cardiovasculaire systeem mens genoemd. Deze werken in een boeiende interactie met elkaar en zo krijgen alle functies van het lichaam rechtop. Als één orgaan, kan dit soms leiden tot zelfs een falen van de andere instellingen.

De mens heeft drie grote aaneengesloten orgaansystemen

  • De vitale functies van de mens worden onderhouden door drie grote aaneengesloten orgaansystemen. Het centrale zenuwstelsel regelt de algehele lichaamsfuncties en bewegingen. De impuls zal komen van de hersenen. Zal dit niet meer correct, kan het hele orgel systeem in te schakelen of de persoon heeft om te leven met een milde tot ernstige stoornis.
  • Het cardiovasculaire systeem voorziet het lichaam zuurstof. Naast de longen van belang orgaan het hart. Ontkende het, de persoon sterft meteen.
  • Het spijsverteringsstelsel verwerkt het voedsel dat de mens neemt zijn. Het bestaat uit een stelsel van verscheidene organen die zijn samengevoegd. Deze omvatten de slokdarm, de maag en de delen van de darm. Andere orgaan aanbouwdelen zoals de nieren, de lever en de pancreas zijn verantwoordelijk voor het filteren en doorsturen van diverse voedingscomponenten.

Inwendige organen uitvoeren van een specifieke taak

  • Inwendige organen kan niet worden vervangen regel. Er zijn enkele uitzonderingen. Aldus mens kan zonder appendix en de milt en delen van de maag, kan de darmen en longen worden verwijderd zonder de lichaamsfuncties instorten. Maar dit geldt slechts enkele organen.
  • Het hart en de hersenen zijn de sleutel van ons lichaam. Is er mis met deze organen iets wat het heeft sterke beperkingen van de lichamelijke functies of de dood van de man te volgen.
  • Interne organen werken in een interactie die alleen kan werken als alle elementen van het spel en de man te helpen door middel van een gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging om uw lichaam de voedingsstoffen die belangrijk zijn voor hun functie.

Het middel is zo ver dat verscheidene organen kan worden vervangen door een levende donor. Dus de functionaliteit van de betreffende circuit kan worden hersteld. Deze organen omvatten het hart, de nieren, en de longen en de lever.

Tags: Onderwijs, functies, mensen, organen, hart

Gerelateerde Artikelen aan Inwendige organen in de mens - interactie

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden